Okategoriserade

Sommarrea är ju Najs:)

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Det var ett tag sen jag tittade in på Jotex, jag har inte riktigt behövt något. Men nu är det av nån märklig anledning tomt i lakanslådan. Och ja, jag HAR kollat i tvättkorgen?

Men eftersom jag vet att jag kastat ett helt gäng trasiga ( i återvinningen) så är det ju inte jättekonstigt. Samma gäller för övrigt påslakan och handdukar. Jag tvättar sönder handdukar. Mina barn är övertygade om att man använder en handduk en enda gång, sen är det bara att lägga i smutsen. En gång… Och om de åtminstone hängde upp den så den fick torka..men nej. Den slänga gärna i en knölig hög på kalla stengolvet. Finns inte en chans i helvete att den torkar liksom, men möglar .. jodå?

Men,( efter att ha gapat och gormat) så surfade jag in på Jotex, jag anade att de skulle ha bra rea så här års.

Jadå?

Upp till 80% rea ? Tacksamt:)

Tjejerna vill inte längre ha Disney påslakan så jag har påbörjat en övergång till tråkiga vuxna varianter. Det här tror jag kan falla i god jord

Finns i en ljus variant också

Ser att mitt fina gröna fat som jag köpte tidigt i våras nu är på rea.

Jag har ett rosa också och båda använder vi som fruktfat. Det ena brukar ha mer ingefära och kiwi medan det andra är fullt av bananer. De är superfina!

Funkar dock inte som soppskål av uppenbara skäl;)

Hittade de ekologiska lakan som jag har köpt tidigare. De är extra breda vilket gör det enklare att vika runt madrassen.

Och så hittade jag ju även badlakan 🙂

Och ett duschdraperi jag vill ha, vad tror ni om det här? Jag blir så glad 🙂

Jag har för mig att det fanns handdukar i det här mönstret också, och att jag ångrade att jag inte beställde dem.

Nu verkar de inte finnas längre?, så typiskt. Men å andra sidan är vanliga enfärgade bra så man kan tvätta med blekmedel ?, har jag någon gång sagt hur mycket brunkräm, BUS och smink som finns på mina textilier?

Den här sänggaveln har jag tyckt länge varit så fin.

Nu nedsatt med 70%, men jag är fortfarande tveksam till tyg… jag tycker det är supersnyggt men hur är det med fräschheten efter några år? Jag väntar lite till:)

För er som lever i en relation kanske det här kan vara något ?

Eller så köper man bara det man anser passar en bäst:)

Nu ska jag gå och fråga tjejerna om de är ok med påslakanen, jag misstänker att det blir minst ett med Queen på:)

Vi hörs snart!

Kommentarer

  1. Sandra

    Usch, skulle aldrig kunna köpa det där bäddsetet med ”King” på – trycket är ju inte centrerat på kudden ju?? Haha, säg att det inte bara är jag som stör ihjäl mig på sådant…?
    Påslakanet var snyggt annars förstås, med knapparna därnere?

  2. Susanne

    Åh, vad jag blev köpsugen/ha-galen nu! SÅ snyggt alltihopa! Tack för tips, det blir lätt som du skriver, att man emellanåt glömmer bort vissa postorderföretag 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting