Okategoriserade

Svedea:)

I samarbete med Svedea

.

Ni kanske tycker att jag tjatar:) men det är för att det är så viktigt. Jag pratar om djurens försäkring. (Svedea, som jag valt, har försäkringar för allt möjligt såklart.)

”Att inte försäkra mig skulle vara korkat.” säger Doris:)

Och det är ju det. Man kanske aldrig behöver använda sin försäkring, förhoppningsvis inte. Men den gången man gör det, så tackar man sig själv. Det är SÅ dyrt med veterinärvård.

Bara att ta blodprover sticker iväg med tusenlappar:/ Jag tror att Smulans blodprov kostade nånstans runt tretusen spänn ?

De visade ju på helt förstörda njurar och slutade med att hon fick somna in❤️

Nu kan inte en bra försäkring lindra sorgen efter ett älskat husdjur, inte heller gör den oron mindre när djuret mår dåligt.

Men man slipper i alla fall oroa sig över att inte ha råd att gå till veterinären.

Jag vill återigen berätta om Svedea:) och varför jag valt dem.

De är för det första väldigt trevliga att ha att göra med:) Min lilla Stumpan har ju bara tre ben, det fjärde hade navelsträngen virad runt sig och snörde helt enkelt av det helt. Jag hade skrivit det när jag sökte om försäkring, och då ringde de upp och vi pratade. Mycket servicemindade:)

Sen täcker Svedea TR/Forl, en plågsam tandsjukdom som är vanligt hos katter.

Svedea gör inga undantag för tidigare skador, så länge de är utläkta och djuret är friskt. Det är de ensamma om.

I Svedeas veterinärvårdsförsäkring ingår alltid medicin. Inga tilläggsförsäkringar behövs. ????

Svedea har ingen karens. Försäkringen börjar gälla samma dag du tecknar den.

Svedea har samma veterinärvårdsbelopp för äldre och unga djur. Trygghet hela livet ?

Svedea har 20% juniorrabatt upp till 16 månader.

Så de här gospropparna har juniorrabatt ett tag till:)

Sen var Svedea först med fria veterinärbesök via FirstVet.

Där kunde jag snabbt, utan att behöva åka iväg med Sellman få svar på om hans lek med en humla var något att oroa sig för.

Tassen svullnade upp:/ men det går över av sig själv.

För mig så överensstämmer Svedea helt och fullt med vad jag vill ha av ett försäkringsbolag. De är enkla att få tag i, de är trevliga och deras försäkringar är vettiga och bra. De ligger i framkant och tar till nya grepp, så de ligger före många av de gamla traditionella bolagen.

Om du vill läsa mer om Svedea och vad de kan erbjuda dig och dina djur, så kommer ni direkt till respektive försäkring här:)

Hundförsäkring och Kattförsäkring

Kommentarer

    1. M ?

      Va blir det ingen resa, vad händer.. inga roliga lives för oss följare längre, ja förutom typ 2-3 under hösten o lika så våren o sen skrev Carola att de kommit från det och sen slutat med det helt. Synd för kändes som tjejerna var taggade på att ha lite mer ”fysiska” relationer med oss trogna läsare i o m resan, och sina lives o försöka få till en bloggträff i kanske Stockholm för oss med mindre plånbok?Ja jag hade tråkigt nog inga 12000 att följa med på resan som jag gärna hakat på. Men saknar deras onsdags lives på insta jättemycket. Men har ju blivit mer reklam mm på iallafall Mirkas blogg o då behöver man kanske inte följarna lika mycket när pengarna kommer från företagen… För vi fortsätter ju följa även om vi får mindre personligt o mer reklam o sådant. Men man önskar ju.mer av vardagsskrivande och att reklamen finns för de ska få lön för det??. Carola har perfekt balans många långa personliga inlägg o lite reklam emellan, men Mirka har tyvärr blivit mindre vanliga inlägg och fler reklam/samarbete om saker hon köpt. Saknar det mer personliga men fattar också att det är lätt och bli fartblind och glömma följarna. Förlåt blev långt inlägg men har tänkt på hur det kan bli så… /Mi

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Vad du inte verkar förstå, trots att jag faktiskt förklarat det för dig flera gånger ?är att vi har svårt att synka ihop oss. Vi har båda haft massor av privata saker som gjort att det inte går att köra live. Det kan verka enkelt utifrån, det är ju bara att köra liksom? Men det har varit svårt. Då känns det lite jobbigt att inte få förståelse för det, utan sådana här påpekanden flera gånger. Dessutom så drar det ner lusten att ta tag i lajven igen, det var tänkt som något opretentiöst och kul men när det kommer krav på det så känns det fel. Vi får se hur vi gör i höst helt enkelt.
        Resan.. men om du inte ens skulle med på den… varför klaga? Jag fattar inte??
        Vi har aldrig sagt att vi skulle ha en bloggträff i Stockholm, möjligen här i Uppsala, men även den skulle kosta. Hur mkt vet vi inte eftersom vi… tadaaa haft en stökig vår privat båda två och inte haft tid att ens tänka på det. De planerna finns fortfarande men längre fram. Kanske jättelång fram, vi vet inte.
        För mig, och jag vet att det gäller även Mirka, så är ni jätteviktiga! Utan er vore det skittråkigt att skriva. Ni är mina kompisar, mina lyssnare, mina motsägare, mina kritiker, mina peppare, mina stöttepelare, mina favoriter:)
        Jag älskar att ni vill läsa det jag skriver?
        Jag har bloggat i tolv år nu, och varje dag har jag ett otroligt sug efter att få berätta för er vad jag gjort, tänkt eller pratat om.:) Kan jag av någon anledning inte skriva så saknar jag er. Så ni ÄR på allvar mina kompisar:) Tro aldrig att du/ni är oviktiga eller inte betyder något för så är det inte. Tvärtom!
        ❤️❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting