Okategoriserade

Just ja!

Plötsligt vek den ihop sig.

Eller plötsligt och plötsligt, det var tryck och rusk och ”håll här Patricia!” men rätt vad det var så vek alla leder sig.

Hade inte gått utan alla era olika råd, för jag hade dem i bakhuvudet när jag klämde och tryckte, och önskade att du som lackade ur varje gång på din och överlämnade det till din make… kunde skicka hit gubben;) Men ungefär då så lossnade den👌🏼

Jag vill fälla upp och ner den igen för att öva, men orkar inte bli irriterad igen🙈

Nu är den ihopfälld, och så får den stanna:)

Kommentarer

 1. Annika K

  Hahah Djävla skitsäng 😂😂
  Jag tittade på videos som nån tipsade om så nu vore det fan om jag inte får ihop den själv. Men som sagt har alltid maken till hjälp när spunket kommer

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag har tittat på videos jag med och blir bara ännu argare eftersom det liksom inte funkar som det ska:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing