Okategoriserade

Kväll, jeansshorts och böcker:)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

På en camping finns det stenhårda regler. Nåde den som bryter mot dem. Som att det ska vara tyst efter ett visst klockslag. Jag vet inte vilket som gäller här ?men det är 22 eller 23. Jag brukar hyssja på mina ungar strax efter nio på kvällarna, av respekt för de som har småbarn. Been there Done that. Inte för att nån visade mig samma respekt men skit samma. Jag är väluppfostrad 🙂

Det är alltså knäpptyst här nu.

I onsdags så hade traktens bilburna ungdom kul, nåt slags race på stora vägen utanför. Antar att det inte kryllar av poliser här;)

Men nu är det fredag och knäpptyst. Funkar för mig:)

Jag vill visa er mina nya shorts:)

För första gången på säkert tjugofem år har jag köpt jeansshorts. Jag har massor av caprilängdbrallor i jeans men inte korta shorts. Och med korta så menar jag alltså inte så korta att halva rumpan sticker ut, det är svinfult och ser bara trashigt ut?. Nej jag menar såhär korta.

Lagom för att känna sig påklädd överallt:)

De kommer från Cellbes .

Det gör linnet med men är från förra sommaren. Tror det finns liknande i år.

Shortsen är i stretchigt jeanstyg och sitter så himla skönt. De passar perfekt:)

Jaja jag borstar tänderna, men spegeln inne på toaletterna är stor och bra:) Det gäller att passa på. Multitasking:)

.

Trixie och jag promenerade till affären för att köpa middag. Tanken var pannkaka men jag orkade inte stå och steka i värmen så vi letade efter något att bara stoppa i micron. Det blev lasagne:)

Ungarna har hittat kompisar och har knappt tid att vara hemma. Där gäller det verkligen att passa på, för vissa stannar bara en natt, andra två och ytterligare andra nån vecka. Trixie är inte så intresserad utan hänger med mig i stället, så vi kröp in och såg på Eragon. Jag hade aldrig sett den, men nu har jag det. Frågan är om jag ska läsa boken som jag tog med eller nöja mig med filmen?

.

Jag kom på klokare tankar gällande boken jag tänkte börja på. Av nån jäkla anledning funkar inte den el som går på batteri, dvs alla lampor. Vanliga kontakter går på elnätet via elstolpen, och jag har bara en lampa i vagnen nu. Ska jag ligga och läsa en pappersbok behöver jag lyse. Det får bli en e-bok så jag kan läsa på mobilen:)

Fattar inte vad felet är, antingen är det ju batteriet som är dött, men jag har testat två, eller så är det nåt med sladdarna. Eller nåt helt annat. Det får felsökas i höst! Vi får klara oss så här.

Nu ska jag leta reda på nån bok att ladda ner, vi hörs i morgon igen!!

Sov gott nu??natti natti

Kommentarer

  1. Maria

    Har du läst Camilla Grebbes Älskaren från huvudkontoret? Så fruktansvärt bra!! Jag sträckläste den igår. Gick inte att lägga ifrån sig. Boktips i semestertider ?

  2. Ylva

    Snygga shorts ? ett tips är att ha pannlampa när man läser. Pannlampor är dessutom kanon när man ska iväg till utedass eller om typ strömmen går ☺️ Godnatt ?

  3. Jenny

    Vårat 12 volt ballade oxå ur i husvagnen förra veckan och det var laddaren som var sönder så det va bara att köpa en ny, och vi klar ar oss inte utan för vatten pumpen och toaspolningen går på den. Ca 800 pix kostade den en ceteck laddare köpte vi och satte den på rekond, ett dygn då va batteriet laddat och allt funkade. Lycka till från en säsongare på bästkusten ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Har ny laddare :/ Trodde det var den som felade, men icke. Ibland är det Najs med gamla grejor, allt är mekaniskt i vagnen ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting