Okategoriserade

Och en till sak!!

Alltså vem fan ÄR den här ASAP Rocky muppen? Donald Trumps nära släkting? Jag har aldrig hört talas om honom. Varför erbjuder sig USAs president att lösa ut en brottsling? Nog för att han är skum gubben men ändå?

Löfven svarar i alla fall vettigt – i Sverige är alla lika inför lagen.

Kanske hamnar vi i århundradets onåd nu.. pga av vad? En knarkande misshandlande rappare? Vem är han?? Jag är seriöst nyfiken på hur en amerikansk president, om än en lite … hm.. tja.. egen ?kan ens ha TID att bry sig om en sån här sak. Killen gjorde nåt dumt så mkt har jag fattat, och det går ut över hans turné. Ja, kanske skulle han ha tänkt på det liiiiite tidigare?

Eller tänkte han lite som jag ” kalorier som intas på bortaplan räknas inte ” Fast i det här fallet mer ”brott som begås på bortaplan gills inte”?

Jag fattar ju i alla fall att jag skämtar ??

Kommentarer

  1. Sara

    Männen förföljde och trakasserade honom och även kvinnor de mötte på vägen. Det kan mycket väl berott på rasism då svarta står väldigt lågt i många kulturer. Ha full förståelse att man tar till knytnävarna när man blir förföljd och trakasserad.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Kan bero på… eller inte. Kan även bero på att ligister och skitstövlar finns i alla färger. ASAP gubben var inte ensam väl? Han hade livvakter? Ändå valde han att sparka på folk som ligger ner. För det är vad jag sett. Att sparka på någon som redan ligger finns det inga ursäkter för. Definitivt inte dra rasistkortet.?
      Vad männen gjort på vägen spelar ju egentligen ingen roll, det var rapparsnubben som sparkade. Och det är liksom huvudfrågan. Det finns ju en anledning att han inte släpps…

      1. Sara

        Det är klart det spelar roll vad som hände på vägen!! De här killarna tafsade även på flera tjejer medan de följde efter honom, livvakten bad lugn dem lämna dem i fred gång på gång. Vad då rasist kortet? Som mor till 4 mörkhyade barn vet jag att flera olika etniska grupper ser ner på mörkhyade och det är totalt förbjudet för dem att tex gifta sig med någon som är mörk eller ha som vän. Världen ser inte ut som Bullerbyn. Vid ett tillfälle blev min då lilla dotter kallad för slav av en kille från Nordafrika en annan gång blev min son då 2 år gammal kallad för neger av en rysk kärring jag hade med glädje velat ge henne en snyting och mer. Killarna som följde efter honom var afghaner vilka ofta ser ner på mörkhyade och har en fruktansvärd kvinnosyn.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Men du… ”killarna var afghaner som ofta ser ner på mörkhyade och har en fruktansvärd kvinnosyn.”
          Ja, det kanske de har, men ALLA AFGHANER är väl ändå inte likadana? Precis på samma sätt som dina mörkhyade barn inte är lika med ALLA mörkhyade barn. Du drar ju folk över samma kam så det visslar om det.
          Om du läser min frågeställning så spelar det absolut NOLL roll vad som hände innan. Jag skiter i det, det får polis och myndigheter reda ut. Jag undrar varför Trump lägger sig i?
          Och du känns som att du är kränkt å rapparens vägnar för att han är färgad?
          Bara för att dina barn fått höra tillmälen så har du rätt att dra alla afghaner över samma kam? Nädu. Det här tycker jag inte låter som något annat än trams.

          1. C

            Bra svarat Carola! Och vill också påpeka att ja, jag är mörkhyad och nej, jag har aldrig blivit kallad några fula ord varken av svenskar eller afghaner eller av någon däremellan- men hade ngn kallat mig n-ordet…inte fan hade jag fått slagit ner dom för det!

  2. Annika K

    Har heller ingen aning om vem han är.
    Filmen om/på honom som visar hur han slänger nån i backen… är resultatet av att han o hans ”följe” trakasserats o förföljts en bit på vägen. Fine man behöver inte kasta nån i backen. Men man förstår kanske varför det bidde som det blev.
    Men att Trump ska lägga sig i ?

  3. Lina

    Donald Trumps släkting???
    Fattar heller ingenting, har aldrig hört talas om snubben fast iofs är jag 45 år så det förklarar väl saken???

    1. Maja

      Du kanske ska kolla på youtube och se vad som faktiskt hände innan den amerikanske rapparen tappade det innan du fäller ditt tvärsäkra utlåtande.

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Jag? Har sett på kvällstidningarna, han flippade på nån/några killar och spöade skiten ur dem. Extremt pinsamt av vem som helst och ännu värre av en känd artist. Men oavsett, vad har Trump med det hela att göra? Varför bryr han sig? Vem är ASAP Rocky? Förutom en idiot och brottsling?

        1. Sara

          Nä han spöade inte skiten ur dem. Trakasserar man så kommer det en nota, skitarna förtjänade vad de fick. I detta sjuka land går våldtäktsmän fria men jäklar om du säger ifrån då åker du i finkan.

        2. Anna

          Nja, det är ju en annan del som varit uppe till diskussion- hur ensidigt kvällstidningarna har rapporterat händelsen och i princip uteslutet upprinnelsen till misshandeln. Misshandel är givetvis inte ok och lagen och rättsystemet ska ha sin gång. Men lika självklart som det, lika självklart är det i detta fall att inte basera sin bestämda åsikt på kvällstidningarnas artiklar. Men det är ju vad jag tycker.

          1. Profilbild
            familjenannorlunda

            Jag bryr mig mindre om vad ASAPmuppen gjort än varför i hela friden TRUMP lägger sig i. Vem ÄR snubben som gör att en sittande amerikansk president kontaktar ett annat lands statsminister för att be dem släppa en brottsling? Utan att prövas enligt det landets lag. Det är ju att nedvärdera Sverige som fan. Att Trump är märklig behöver man ju inte tvivla på direkt men det är ju inte som att ASAP sitter i Quantanamo …han missar sin turné och det borde han tänkt på innan. Lite konsekvenstänk helt enkelt.
            Kvällstidningarna rapporterar ju oftast ganska ensidigt så varför det är ett problem just här fattar jag inte. Jag har sett videon, och ja han blir trakasserad men det är HAN som går till fysiskt angrepp. Det är svårt att se något annat, svårt att bortförklara.
            Min bestämda åsikt om Rocky..? Jag vet inte vem han är och den enda åsikt jag har är att det är märkligt av Trump.

  4. Anna

    vet ej vem han är heller, okänd för mig men tänker att Trump röstfiskar och vill vinna folket än mer, då många ”stjärnor” i usa ställt sig bakom denna rappare i media?
    Tidningarna i usa rapporterar hur illa han har det i det svenska fängelset.
    Cirkus Trump är i gång!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      HahaHAHAHA. HA! Dåligt i svenska fängelse? Omg! Jämfört med de sviter de får bo i over there då eller ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting