Okategoriserade

Albert:)

Samarbete

.

Jag vill bara snabbt berätta om ett superbra samarbete jag har på instagram just nu.

Har ni hört talas om Albert, den digitala matteläraren?

Om ni haft radion på så kan ni knappast ha missat reklamen 🙂

Jag har hört massa gott om Albert men inte kommit till skott att testa. Men nu:)

Jag är ju helt körd på matte, och därför har jag svårt att hjälpa kidsen med det. Jag kan heller inte riktigt förstå att någon tycker det är kul. ?För mig är det lika kul och lätt som hieroglyfer. Med Jordan håller inte med. Han älskar matte:)

Sen jag laddade hem appen så kan han sitta med näsan i den hur länge som helst. Han ska börja fyran men kör femman och sexans matte. Han får inte så mycket utmaning i skolan :/ så det här var värsta glödjepillret för honom, att få fundera och gnugga geniknölarna lite:)

Albert följer läroplanen, har massor av uppgifter, och är för barn mellan 3-17 år, från förskola till andra året på gymnasiet. Och det är kul:)

För de mindre barnen använder man Albert på dator eller surfplatta, de äldre mobil:) Super eftersom de alltid har mobilen med sig:) Jamie får sitta med plattan och det är perfekt för honom, lite större dessutom.

Ni behöver inte ta mig på orden utan testa själva!

Fram till skolstarten (20/8) så kan ni prova Premiumabonnemanget helt utan kostnader. Gratis alltså 🙂

Ni kommer till Albert Här ????

Kommentarer

  1. Anna

    Men fungerar inte alls på min mobil. Står att det är för dator o surfplatta NÄR man har laddat hem det. Kan ni spela det på mobilen ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag tror att du laddat hem den för mindre barn, årskurserna upp till trean är på platta eller dator. Från fyran och upp är det mobil:)
      Man får välja det när man kommer till erbjudandet:)
      Kan det vara så?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting