Okategoriserade

Tråkigt väder

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Såhär kul väder har vi:

Det är ganska varmt men blåser lite. Bada känns som en mindre bra idé och mitt tänkta styrkepass på utegymmet kan komma att regna bort. Det ska börja skvätta uppifrån om nån timme.

Jag har barnen på vift lite överallt så jag kan inte sticka iväg direkt. Men bara de har kul så är jag nöjd:)

Jag har beställt från Matsmart i stället, det var en lagom aktivitet så här i kasst väder.

Jag har en fråga, bäst att kolla först, det här Spread Pekan & kokos, har nån testat det? Jag är sugen på att testa men tycker ofta att Voltaires grejor mest är dyra och inget speciellt utöver det?

Och samma mer shotsen, har nån smakat?

Jag å min sida kan varmt rekommendera Eko Vegeburger. Det är ett mix och supergott. Corrinda har ju fått för sig att bli vegetarian, vilket ställer till det för mig:) Jag har så dålig fantasi på vegetariska saker ?. Nu är hon duktig och lagar det mesta av sin mat själv, men eftersom jag gärna inför mer sånt i familjens kost så försöker jag snappa upp allt möjligt.

Jag vet att det är enkelt att göra från grunden också men man måste börja nånstans. Jag har ju dubbla rätter att tillaga så då kan man få fuska lite:)

Cashewmjöl lät spännande så det stoppade jag i kundvagnen. Överlag så har Matsmart massor av vegetariska, ekologiska och glutenfria varor. Och det till bättre pris än i vanlig butik, plus att jag får det hemkört till dörren. Lat, och matsmart, bra kombo 🙂

Beställer man för över 500kr blir det fraktfritt dessutom, det är så bra!

.

Nu ska jag gå på toa innan regnet kommer, man blir alltid så blöt öven om man har paraflaxet. Sen blir det påtår på kaffet:)

Och sen sätter jag väl näsan i boken igen, eller drar och tränar.. det beror på vädret helt enkelt 🙂

Vi hörs snart igen !!

Kommentarer

  1. Karin

    Kan rekommendera Portionenundertian. Finns att följa på fb och Instagram, dessutom en bok samt hemsida som uppdateras hela tiden. Mycket enkla vegetariska recept av väldigt enkla och få råvaror.

  2. Helena

    Jag håller helt med dig i det här med att det inte är nåt fel på vissa varor som gått ut i datum men…. Igår gjorde jag micropopcorn som gick ut 2015 och asså fy fasiken! Det rök ur påsen och stank bränt damm i hela huset, för att inte tala om micron ? Så ett tips från coachen – vänta inte fyra år efter utgånget datum med just micropop ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha men är du säker på att du inte brände popcornen då? Det gör vi mellan varven, nya outgågna?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting