Okategoriserade

Ligger helt efter:)

I Samarbete med Destination Uppsala

.

Dagarna försvinner i nån slags knepig ultrarapid fast slowmotion:)

Att flytta och flyttstäda tar TID, mycket mer än man tror. Nu är lägenheten skinande ren, lagom tills det ska in målare… så egentligen har vi städat onödigt noga:)

Sovit både lite och dåligt och har ont överallt.

Och idag, ja jösses, vi är på en Staycation i Uppsala:) Hela familjen förutom Robban som inte uppskattar vårt sällskap så pass mycket att han vill hänga med oss?är med.

Just nu ligger vi på Radisson Blu och ska sova.

Familjerum med dörr i mellan, perfekt.

Jag ska berätta ordentligt när jag får tillgång till datorn, men idag har vi varit på Titanic the exhibition, sen Fyrishov och avslutat med en fantastisk middag på Trattoria Alessandro.

I morgon väntar en hotellfrukost och sen sevärdigheter. Min stad, mitt Uppsala, är fantastiskt ❤️

Ni ska få se, vänta bara 🙂

Men nu ska jag släcka lampan så jag inte kommer sist till frukosten i morgon som alla bettade på?Äsch, jag kommer stå utanför hissarna exakt när vi bestämt:) Man behöver inte vara i god tid, huvudsaken är att man är I tid:)

Natti natti ??

Kommentarer

  1. Carina

    Vad mysigt att semestra tillsammans i sin egen hemstad :). Titanic utställningen besökte vi förra året när den var i Örebro och den var riktigt bra och gripande.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting