Okategoriserade

Höstens textilier och lampor:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Hösten har hittills varit ganska trevlig, men jag vet att den lurar bakom varenda hörn. Kylan.

Den slår till när man minst anar det:) Som när man går till Jamies fotbollsträning i en tunn kofta för solen skiner men så fort den går i moln blir det svinkallt. Eller när man låter ytterdörren stå på vid gavel och inser först när istapparna börjar visa sig att hela huset är utkylt😂

Jag gillar inte det mörka och kalla. Men jag gillar höstmode:)

Även om jag älskar sommar och tunna kläder så är det ändå i jeans och tröja jag trivs allra bäst:)

Men idag vill jag visa er att Ellos inte bara har kläder. De har ett enormt utbud av .. tja det mesta nästan:)

Massvis av nya textilier och belysningar har landat för hösten och jag fastnade direkt för överkastet/pläden i brunt med volang😍 Jag tänker att den måste vara ljuvlig även i soffan. Det brunrutiga påslakanet sen då😊 Så fint!

Jag har massor av kuddar i soffan som behöver nya kuddfodral, och jag gillade det här med tigern. Fast kan man ha brun pläd och kudde i en grå soffa? Jag måste fråga mina mer stilsäkra tjejer 🙈Pläden fanns i fler färger bland annat rosa också, så man kan ju ta den i så fall:)

Så kommer vi till lampan. Den där skomakarmodellen har jag alltid älskat, dels har det väl med mitt gammaldags romantiska tänk att göra men även för att den är estetisk och ger bra ljus. Jag har haft en liten vit i köksfönstret förut men när vi gjorde om i köket så glömde vi att både sätta en kontakt över fönstret och det är helkaklat så man drar inte bara i en spik;)

Med andra ord har jag en bordslampa där i stället:)

Ellos hade flera varianter på den modellen och jag kan tänka mig allihopa.

Sen gillar jag den här lampan

Jag tänker industri när jag ser den, kanske helt fel men det gör jag:) Man kan flytta den lite som man vill. Smart.

En annan modell av lampa som nu kommit i ny variant är den här klassiska skrivbordslampan

Fast nu fäst på väggen:)

Många av oss har nog haft en sån här på sitt skrivbord när vi var yngre? Min var röd:) Det måste ju ändå vara världens smartaste? Med en arm som är både utdragbar och riktbar. Ljuset är dessutom perfekt, jag är kinkig på att bli bländad.

Bländad blir man men på det bra sättet:) av den här ljusslingan

Den är så fin, fanns även med vitare ljus, men jag älskar det här gula. Ljusslingor överlag är en storfavorit här hemma, barnen har flera olika i sina rum året om. Till jul sen blir det frossa:)

Och även om det är långt till jul så kan jag inte låta bli att kika lite på adventsljusstakar när jag ser dem.

En av mina gick sönder förra året så jag behöver nya. Jag hade dem i par i köket så jag ”måste” ha två lika. Jag kommer ha svårt att bestämma mig det vet jag så det är lika bra att hålla korpgluggarna öppna:)

.

Just nu så har Ellos massor av rea på sitt hemsortiment👌🏼(ink varumärken&möbler)

Använder ni koden 405441 så får ni ytterligare 5% rabatt på det redan nedsatta priset:)

Gäller till och med 10/9

Ni hittar Ellos HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing