Okategoriserade

Att ropa hej:)

Ja, som jag sa häromdagen, tänk om man vetat, då hade jag tagit en senare buss och kunnat sova längre… men icke. 06.21 gick bussen. Och hör står jag.

Än så länge hinner jag med anslutande tåg i Linköping men det är tajt. Antar att det inte finns nån att fråga där heller så hur löser jag transport via Lindköpin till Vimmerby? Nån som vet på rak arm att det går massa bussar eller tåg eller så:)?

.

Jaja.

Igår körde jag dubbla träningspass:)

Först ett TMI med David klockan nio prick på svintidiga morgonen, och sen ett Cirkelfys med Joakim på kvällen. Det gick alldeles oförskämt bra pass två:)

Syrran kan inte träna på dagtid, möjligen någon lunch ibland om hon jobbar hemma, men annars är det svårt. Hon pendlar till Solna så det är lång resväg dessutom. Just nu finns det väldigt lite pass på kvällarna så man får ta det man får. Inga favoritledare alls:/

Det är tråkigt att träna själv och då kör jag dubbelt ibland. Det är kul:)

Ibland känns det som det är optimalt att köra två pass, om man bara hinner återhämta sig. Igår var det nio och halv sex så det var ju en hel dag i mellan.

Idag känns det bra, lite stelt men det kommer nog mera träningsvärk. Speciellt som jag kommer sitta still mesta delen av dagen. Vi ska få en rundvandring i Astrid Lindgrens Näs. Så nyfiken på det!

Nej nu fryser jag om fingrarna, skriver fel hela tiden?. Vi får höras senare, jag hoppas jag hinner med det:)

God morgon, ha en fin dag?

Kommentarer

  1. Marie

    Så typiskt SJ du är i tid tåget försenat men ge dig sjutton på den dag du är försenad dä jädrar klarar sj av att gå i tid 🙂 Hoppas du hann med anslutande tåg.

  2. Fanny

    Tåg mellan Lkpg och Vimmerby går varannan timme med Kustpilen, inga direktbussar tyvärr.

    Nödlösning är tåg till Västervik för att sedan åka buss till Vimmerby.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing