Okategoriserade

Det här är fel på så många sätt!

Den här gubben borde inte få gå lös. En manipulativ psykopat som lyckades komma undan ett mord på första hustrun.

En äcklig gubbe som manipulerar sin älskarinna att skjuta hans andra fru och även hans andra älskarinnas make.

Han har misskött sig.

Men han har även haft HUNDRATALS permissioner? Seriöst, kan vi sluta dalta med brottslingar? Han sitter i fängelse, han ska inte ha permissioner. Han har väl gift sig under sin tid i fångenskap också.. vad är straffet nånstans?

Det är en stor lättnad för honom, att lägga det här lite olyckliga som hände bakom sig…

Ja. Två fruar är döda. Två barn har förlorat sin mamma genom att deras pappa beordrade ett mord på henne.

(Oj då, blev nog fel, satt på tåget hem helt genomslut. Barnens mamma dog av att hon ”halkade i duschen och slog huvudet i kranen” så lägligt precis när han börjat ligga med nästa kvinna. Andra frun beordrade han ett mord på. Eller ska vi vara helt korrekta här så var det visst Gud himself som via sms till barnflickan sa att frun måste dödas…. om man vill tro på sagor, men mobilen som Gud skickade sms på var visst i Helges hem, om jag inte missminner mig. Men tja varför skulle inte även Gud Fader använda sig av sms? Nästa gång kanske han kör instagram?

Men barnen har förlorat sin biologiska mamma och sin nya mamma.

Men det är en stor lättnad för honom…

Han vill ha ett arbete… och vill bosätta sig i Sverige. Lite skönt att han kanske är färdig med Uppsala i alla fall, så jag slipper honom i mina hoods.

Men seriöst nu, är inte det här lite sjukt? Jag tycker absolut att man ska kunna få en andra chans men det gäller inte alla. Han har förstört livet för så många, så han har förverkat sin rätt att vara fri.

Lås in honom på vatten och bröd och kasta bort nyckeln. Det straffet är ändå inte tillräckligt för det han gjorde.

Vad skulle ni göra om ni upptäckte att Helge Fossmo var eran nya granne ?

Att han skulle ha tillgång till era barn, era vänner och släktingar…

Vad skulle ni göra om ni kom till jobbet och där satt han?

Usch!

Kommentarer

 1. Yvette

  Tänk att få den där äckliga människan som mördade Engla till granne, Anders Eklund …..han får också permissioner,fy !!
  Han kommer också att släppas ganska snart

 2. F

  Tre barn till o med förlorade sin mamma… 🙁
  Ska du någonsin skriva något om knutby har jag en uppsjö av egenupplevda fakta och massa kontakter 😉

  Det är så skönt att församlingen upplöstes!

 3. maria

  Hej!
  Reagerade likadant som du. Men tyvärr är det så att det daltas något hemskt med mördare i vårt land.
  Det verkar inte som att någon hänsyn tas till offren o deras familjer…….

 4. Karin

  Vad jag vet är han inte dömd för mord på sina barns mamma så fin text är inte korrekt. I och med att det är väldigt ovanligt i Sverige att man aldrig kommer ut ur fängelset så är tanken med permissioner antyder ska vara ett led i nästa steg. Självklart vill ingen ha honom till granne.Dock tror jag förutsättningarna är bättre om han gradvist har förberetts än att han efter 15 år i en källarhåla släpps ut i dagsljus.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Han ska inte ut. Punkt.
   Och nej han lyckades snacka sig ur mordet, men det är solklart att han gjorde det.
   Det finns en bok skriven av en journalist, som satt med under hela rättegången och hon har även gått hans bibelskola för att undersöka. Levde bland sekten alltså. Hon har skrivit boken med hjälp av polisrapporter, domstolsutskrifter och alla möjliga och omöjliga offentliga handlingar ovh dokument. Den är objektiv och efter att ha läst den så har jag inga tvivel. Han mördade sin första fru också men kom undan eftersom han är en livsfarlig jävel, manipulativ och grym.
   Jag vet hur det funkar så det behöver du inte förklara?men jag tycker det är fel. Så fel. Jag vill ha strängare straff och att livstid är tills man dör.

 5. Annica P

  Min bror blev mördad 1996, mördaren fick flera permissioner bl.a för fotvård! Efter ett försök att få tidsbestämt straff där flickvännen var med och fick reda på att han inte alls var oskyldig, som han sagt hela tiden. Då ville hon göra slut och blev därför mördade han henne också. Det är ett j-a daltande med mördare och andra interner, men brottsoffren glöms helt bort!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing