Okategoriserade

Hemma och huvudvärk

Den här huvudvärken förföljer mig! Inte en dundrade massiv rackare utan en envis lätt känning hela tiden. Jag försöker låta bli att äta smärtstillande och hade knappt svalt en enda från tidig vår till nu sista veckorna. Nu har jag tömt lagren:)

Haha nä så illa är det verkligen inte, men det är så tröttsamt att den hänger i. Det är delvis från musklerna men sen är det nog även lite stress.

När jag pratade med tjejerna på kursen igår så suckade de bara… hur fan orkar du?

Jag vet inte. Jag kanske inte ens gör det ju:)

Nu är det julen som stressar. Fast jag älskar den så är det ändå mycket som jag VILL fixa. Jag måste inte, för jag fuskar och tar genvägar utan att blinka, men jag vill baka och jag vill pyssla men jag hinner inte. Och att inte hinna fast man vill, det är jobbigt.

Jag ska försöka utarbeta en plan:) Men den spricker sekunden efter att jag är nöjd med den. Men nu idag ska jag till Dau alldeles snart, vilket jag ser som lite själavårdande:)

Hon ger mig alltid mer än fina fransar och jag går alltid därifrån och är glad. De små pratstunderna utan att göra något annat än att bara blunda är otroligt välgörande för lugnet. Fransarna är välgörande för humöret för oj vilken skillnad det blir!

Behöver ni lite fransar och samtidigt lugn i själen så gå till henne❤️

Hon håller till i en sekelskifteslägenhet så miljön är makalös, hon är också grym på att styla så allt är som att komma in i ett inredningsmagasin, med massa personlighet. Ni som också går till Dau, visst håller ni med?

Efter det ska jag hem och koka kaffe och sen sätta mig och skriva action. Det tänker jag göra tills jag lägger mig, kanske att jag åker till gymmet men bara kanske. Jag avbokade allt jag hade bokat idag för jag kände att jag måste andas. Men gym- kanske.

Eller nej, först ska jag göra ett samarbete ju! Suck redan oordning i min planering ?

Det ska fotas lite, så jag hoppas ljuset ute kan vara snällt. Nog för att det är kallt att stå ute nu men ljuset är fint en timme eller två:)

Men sen ska Martin och Angel komma vidare.

Det ska de göra även i morgon på förmiddagen. Jag ska träna 14.00 och sen hämta Jack ?och jag tänker inte skriva nåt alls då tror jag, kanske sent på kvällen.

Lördag skriva och träna.

Söndag släktkalas.

Inför det ska barnen pyssla med små saker att äta, så jag måste ta reda på vad de behöver och handla det.

Deadline på måndag för texten. Det är många sidor kvar:) Men just det egna skrivandet går alltid som bäst när det är tajt om tid:)

Vi ska även skriva en essä, där vi kan välja att fundera runt våra egna projekt. Jag hade noll idéer och bad om hjälp igår, och det slutade med att jag ska skriva en essä om våld:)

Vad går mina gränser? De har noterat att våldet i min historia eskalerar, från början var det döda på håll, med krypskyttar och flygunderstöd, sen en knivkastning även den på håll, men nu sist var det en kniv i bröstet och en avskuren halspulsåder på väldigt nära håll, plus ett gevärsskott rätt i nyllet på nån meters håll 🙂

Ja, var går mina gränser? Vem inspireras jag av?

Det här ska bli skitkul! Essän ska skrivas nästa termin 🙂

Nu måste jag dra!!

Hörs senare?

Kommentarer

  1. Ekot

    Var rädd om dig! Hundproemenader kanske räcker som träning nu. Möjligen ett yogapass för nacke och axlar…Barnen är duktiga, får ta lite mer just nu. Tist inte hinna allt man vill, men blir du sämre blir det ännu tristare. Extra tufft med krassliga föräldrar. Förenkla allt som går, havregrynsgröt är good enough ibland….

  2. Agneta

    Jag kan inte släppa det om Fossmo.När de säger att han haft permission och träffat familj.Vad menar de med familj?Törs nån träffa honom?Jag skulle inte ens acceptera att bo i samma stad som han.Jag tror inte han ändrats.Bara är väldigt manipulativ som du sa.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting