Okategoriserade

Sellman update:) Smältande snögubbar och Rudolf.

Innehåller annonslänk för FirstVet

.

Idag kan jag konstatera att genom att ha varit förutseende och laddat hem FirstVet och skapat ett konto där jag lagt in mina djur, så har jag sparat in minst 4063kr. Försäkringen hade ju täckt en del, men ändå. Uppgifterna kommer från Ultuna djursjukhus. För övrigt är jag tacksam att de står på hemsidan så man vet.

Veterinäravgift 1390kr

Röntgen: osäker på vilken, men mellan 1973kr och 2429kr

Akutavgift: Dag – 700kr

Kväll – 1425kr

Natt – 2900kr.

Helg, dag – 2400kr

Helg, natt – 2900kr

Jourpåslag – 20-50% på priset.

Jag var på väg in med Sellman, men ringde först och fick höra att de inte hade några bokningsbara tider, och då bokade jag i stället en tid via FirstVet

Och idag är det en till synes helt frisk katt som spatserar runt här hemma:)

Så skönt och det i sig är ju såklart ingen som FirstVet kan ta åt sig äran för:D men att de finns gjorde ju att jag vågade avvakta. Jag har absolut tingen aning om vad som hände, men vet ni vad jag kom på? Att jag klev på honom med dunder och brak tidigare den dagen…. Nu har jag värsta sämsta samvetet! Men han verkar pigg igen, och jag vill verkligen rekommendera appen. Ladda hem den!

.

Vidare!

Jag fick plötsligt tomt på barn här hemma, för Corrinda tog med alla utom Lovelia som hade match, till Gränby för att shoppa. De har presentkort som snart går ut, skitsmart att vänta till jul med att handla liksom…men vad gör man:)

Jag fick flera timmars skrivtid i lugn och ro, och sablars rackarns vad det flöt på. Av de 12-15 sidor vi ska lämna in har jag skrivit 15, och är mitt upp i en grej så jag kommer ju hamna över. Inte ens med de omskrivningar och strykningar som ska göras kommer jag att ha problem med sidantalet nedåt:) Jag tänker att jag skriver på när jag nu har flow, så det ska jag göra sen. Mitt i natten, som bäst så.

.

I morgon har vi storkalas för alla barnen, och jag tänkte ju haka på lite där, för jag fyller ju för sjutton hela femtio år på tisdag, Nobeldagen. En kompis, som fyller några dagar efter mig, frågade om jag hade ångest. Och nej. Det kan jag inte säga. Men jag måste tjata lite om det för att få in i skallen att jag fyller så mycket. Det känns väldigt märkligt. Femtio är liksom gammalt, men jag känner mig mer jämnårig med döttrarna:) Kanske är det så som man säger, att barnen håller en ung? Då jäklar har jag bäddat bra:D

Jag hade ju tänkt vara på Hawaii och fira med att lära mig surfa, men eftersom jag är född i december så kändes det bara besvärligt och stressigt ju närmare vi kom. Jag vill inte missa alla julstöksförberedelser ju. Med tanke på all stress som varit, och allt skit som hopats så känns det som ett synnerligen bra beslut att skjuta på det. Planen är februari, men funkar inte det så kör vi väl mars, eller april. Skit samma, man kan surfa året om på Hawaii:D Men nu blir jag plötsligt hemma, så jag tänker fira med ett HIT-pass på födelsedagen:D Det är perfekt.

Vi har ”bakat” lite inför kalaset.

Mördegskakor med smältade snögubbar, nästan lika fina som inspo-bilden. Haha, eller nja..

Och Rudolf som är så långt ifrån inspirationen som det går att komma.

Hur i helvete kan man ens bryta en salt kringla på mitten utan att den går sönder? Det går inte. Oreokakorna gick sönder och det är meningen att de ska sitta på en pinne, som en cakepop, men det var bara att glömma. Jag misstänker starkt att bilden vi såg är ett montage;)

Sen var det lite annat men det är inte klart än. Och eftersom Sellman och Stumpan inte har några maners över huvudtaget så har vi burit ner allt i matkällaren så de inte ska slicka på dem och äta upp dem, alternativt knuffa ner på golvet;)

.

Janelle messade och frågade om vi kunde tänka oss att ha Jack. Hon jobbar söndagar på babysimmet, och Simon jobbar helg, och plötsligt kom hon på att hon ju behövde barnvakt. Jajamen, det kan vi, så nu kommer lilleskrutt hit vid halv nio. Alltså måste jag kliva upp tills dess, men det löser sig. Jag behöver bara dra på en morgonrock över pyjamasen så sitter vi sen och myser framför Babblarna och hinkar kaffe.

Ja, så med tanke på det, och att jag verkligen har lust att skriva vidare om Martin så får jag lov att säga godnatt till er nu:) Vi hörs i morgon!

Natti natti 🙂

 

Och glöm nu inte – FirstVet

https://click.interlaced.in/47/1203

Kommentarer

  1. Moa

    Vill bara tipsa om att kolla in surfakademin på instagram för att surfkurser runt om i världen. Jag är jäkligt sugen på deras ladyslide-veckor ? Amanda som är en utav deras instruktörer är en grym tjej så kan tänka mig att veckorna med henne är fantastiska!

  2. Elin

    Jag tycker era är fina. Vad har ni använt till huvuden? Hittar bara recept med marshmallows, de här är finare. Länk till receptet?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting