Okategoriserade

Readly till jul :)

I annonssamarbete med Readly

.

Jag fick ett tips i våras om Readly. Innan dess hade jag noll koll på vad det var, men nu har det blivit en av mina mest använda appar:)

Både jag och barnen använder den ofta.

Readly är en tidningstjänst på nätet, en app med över 4500 titlar inom allt man kan tänka sig. Allt finns där, mer eller mindre, öven titlar från flera olika länder. Jag läser just nu mest bara julmagasin:)

Älskar julen!!

Men annars läser jag ofta Vetenskapens Värld och det som rekommenderas för mig på förstasidan:)

Även resemagasin och skvallertidningar bläddrar jag ofta igenom.

Pojkarna plöjer serietidningar.

Jag älskar att Jamie äntligen har kommit igång med att frivilligt läsa, och det är tack vare serier, Kalle Anka är en storfavorit. All läsning är som bekant bra.

Jag sitter ofta och väntar. I bilen eller i träningslokaler, och de där tio minuterna fyller jag då med en tidning. Det är suveränt att bara ta fram mobilen och läsa en tidning, jag kommer aldrig ihåg att ta med mig de jag köper?

Dessutom slipper jag åka till återvinningen med dem sen:)

Jag läser nästan uteslutande på mobilen, men man kan såklart använda en surfplatta också, det blir ju lite större. En fördel jag har upptäckt att jag saknar med papperstidningar ( eller bilder/foton överlag i papper) är att man kan zooma:)

Det är så enkelt med Readly. Man bara laddar hem appen, och sen väljer man vilken tidning man vill läsa och laddar ner den. Sen kan man göra bokmärken, spara favoriter och till och med få blädderljud om man vill:)

Man kan ha olika profiler, här har jag en och småkillarna en.

Readly kostar normalt bara 99kr/ månaden vilket redan det är ett kap, över 4500 titlar till hela familjen!!

Men nu kan ni testa två veckor helt utan kostnad. Såhär inför jul och kanske många mil i bil eller på tåg kan det ju vara ett extra bra tillfälle att prova:)

Gör det, jag vågar faktiskt lova att ni kommer gilla det!

Här kommer ni direkt till Readly ⬅️

Kommentarer

  1. Karin

    Älskar Readly och har prenumererat sedan tjänsten kom, sedan ett par månader delar jag konto med 4 andra personer då det går att lägga upp 5 profiler och då blir det bara en tjuga var. Som hittat!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting