Okategoriserade

Julmust!!

Innehåller annonslänk för Matsmart

Jag älskar julmust!

När Janelle kom och hämtade Jack i dag så talade hon om att Matsmart hade superpris på julmust🙂

Skojar du:) ??

Så nu har jag beställt det, och en massa annat till jul. Bakchoklad, nötter, choklad och sen en jäkla massa chips:) Inte till jul, men väl till fredagarna. För varje fredag så tar de där förbannade chipspåsarna massa plats i shoppingpåsarna, man klämmer ihop och de går sönder. Mycket bättre att köpa via Matsmart. Hemkört, för eftersom det är fraktfritt över 500kr så beställer jag för minst det:)

Jag beställde även massor av schampo och balsam… för det går åt mängder. Bara långhåriga tjejer, och shitloads av träningar innebär många duschar i veckan.

Jag använder gärna den här balsamsprayen

Det är så enkelt att spraya i handdukstorrt hår, och även om jag använt vanligt balsam också så har jag ofta det här i topparna. Eller hela håret, lite beroende på hur det känns:)

Det finns ofta en hel del att välja på:

Jag köper alltid flera flaskor samtidigt och bunkrar lite. Ehh… så bra går det nu inte att ha på lager speciellt länge för det är ändå alltid slut. Alla har flaskor i sina gympapåsar/träningsväskor och sen har vi två duschar. Märkligt nog är det bara en enda person som har tillräckliga kvalifikationer för att avgöra att flaskorna är tomma, jag, och jag har efter år av upprepade irritationsmoment ändå inte lärt mig. Nädå, jag kikar in i duschen, ser femton flaskor balsam, schampo och duschkräm och tänker att det ska finnas kvar i någon av dem.

Nope?? Varenda gång (nåja) får jag kliva ur duschen, blöt och som Gud skapade mig, och leta i skåpen:)

Nåja, det är som det är, lite får man ju skylla sig själv 🙂

Nu ska jag pyssla vidare, men ville dela med mig lite:)

Matsmart !

Kommentarer

  1. Em

    Jag gör samma sak med flaskorna… Men jag bor själv ?? När jag köper nytt ställs det in i duschen på golvet. När flaska tar slut ställer jag upp en ny på hyllan och den tomma åker ner på golvet……… Tills jag stör mig på det för mycket alternativ ska ha någon boendes hos mig och slänger alla på en gång ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting