Okategoriserade

Koka knäck

En lång dag är snart slut:)

Den började med en alldeles för tidig morgonträning, efter en rätt så sömnlös natt. Fattar inte det här med sömnen, den är högst opålitlig, utan nån direkt anledning.

Träna med instruktör väcker vem som helst i alla fall, och även om man kommer dit med kudden fortfarande kvar i ansiktet så kvicknar man till snabbt.

Sen var det hem, duscha och sura över att nån har kastat det lilla locket till min shaker, ibland blir man ju bara så trött. Leta, leta, leta. Kanske dyker det upp, men mest troligt inte. Givetvis passar inget av de andra tvåhundra locken som ligger och skräpar. Det vore alldeles för behändigt:)

Till sist skakade jag ihop en proteinshake i en annan shaker och hällde i mig. Jag är så less just nu på mat. SÅ less:) Jag behöver en kock, helt klart. Till lunch en proteinshake, till middag en sparrissoppa från Modifast:)

Jag fick upp datorn och hann skriva en del kommentarer till mina kursare, innan det var dags att åka och hämta mamma och pappa. De skulle på återbesök hos neurologen och jag droppade av dem för att sen åka och parkera nånstans och vänta. Corrinda ringde och undrade om hon kunde åka med hem, så jag åkte och hämtade henne. Hon var och sköt skott på basketkorgen i några timmar:)

Sen hämta upp föräldrarna igen, och hem med dem.

Jag hann inte speciellt mycket hemma sen, lite plocka här och var, nån tvätt, och sånt där. Sen tillbaka och hämta mamma, och sen till syrran för att göra knäck.

Jag är totalt värdelös på det. Det är nåt skit som kickar in och sabbar varenda gång jag försöker på egen hand. Men gör jag ihop med dem så rullar allt på räls, lite konstigt:)

knäck

Den blev väldigt god:)

Vi kokar alltid chokladkola också men sen får jag göra några omgångar till hemma för ungarna älskar den. Jag med. För det jag missat i kalorier under dagen tog jag såklart igen med knäck och kola på kvällen:D

I morgon bitti är det cirkelfys igen, så man får ju hoppas att de inte fastnar alltför hårt;)

Jag ska göra lite annat julgodis också, om jag hinner, för i morgon är prio ett, två och tre att köpa julklappar. Jag fattar inte att jag är så förbannat sen. Jag brukar ha shoppat online, men inte ens det har jag gjort. Det beror på att kidsens önskelistor är ganska tråkiga:) De har helt uppenbart det de behöver, vilket ju känns väldigt skönt ändå.

 

Jag kom hem vid tio och har sen tvingats se nåt skräp på Youtube som Corrinda och Patricia garvade ihjäl sig åt. Jag kan säga att ibland märks det mer än annars att de har taskig humor:D

Jag väntade tålmodigt ut dem, samtidigt som jag försökte strukturera upp morgondagens shopping, och nu sitter jag och slöglor på NCIS Los Angeles. Jag älskar de här serierna och ser mer än gärna de här gamla repriserna som går sent på kvällarna.:)

Men nu börjar det bli hög tid att krypa ner mellan lakanen, jag är ruggigt trött.

Det värsta är att NU är jag hungrig. Så typiskt mig, och om jag inte äter nu så kommer jag inte kunna sova… Jag hoppas jag har bananer, det är ändå Guds gåva till hungriga nattsuddare:)

Vi hörs i morgon igen:)

Sov gott nu:)

Kommentarer

  1. Ekot

    Svårt sova efter långvarig stress, hoppas du får återhämtning över jul. Prata med barnen om att minska ner julklappar rejält, det är bättre för miljön, ekonomin och din hälsa. Dina barn verkar kloka, de kan förstå <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting