Okategoriserade

Går framåt… tror jag:)

Alright, dagens andra kaffe och önskelistor och inköpslistor framför mig. Suck och pust. Det är samma sak varje år. Jag prokrastinerar deluxe.

Till stor del beror det på att det är fan ingen idé att börja i tid:) Skulle jag bo solokvist skulle ju ingen (annan)stöka ner men här går det inte att hålla ordning i fem sekunder. Jag delegerade i alla fall bort paketinslagningen, satte en varsin kasse framför Corrinda Patricia och mig själv, slog på Prison break avsnitt ett, och så såg vi fem avsnitt på raken.

Corrinda älskar den serien och fast jag såg den på dåtiden och sen för något/några år sen så är den ruggigt bra.

Idag ska jag sätta lilla tjejtrion på att slå in Corrinda och Patricias julklappar. Jag själv får väl städa eller nåt.

Nu tänker jag skita i att städa mer än på de ställen vi är, jag orkar inte bry mig om att tvättstugan ser ut som ett bombnedslag eller att pannrummet svämmar över.

Förresten gjorde jag ett fynd när jag röjde i just pannrummet häromdagen. För jag snackar så mycket skit, givetvis kommer jag stå och skura överallt… ?

I en väska, snyggt upphängd, så låg tre Nintendo konsoller. Alltså de man sätter spelet i. De har varit borta så länge och jag har inte fattat varför jag inte hittat på dem. Men insåg att de legat där sen förra sommaren, de var med i husvagnen och sen måste nån smartskalle, inte jag, hängt in väskan där utan att plocka ur den?

Jag skulle behöva ett Nintendo 3ds till! Nån som bor nära och vill sälja ett lite lagom prisvärt sådär? Gärna med det här spelet till

Maila isf❤️: carolawetterholm@gmail.com

.

Kidsen fick i sina kalendrar små pepparkakshus som man ska bygga ihop. Det var typ sex hus i en såndär rund stor burk. Det har de pysslat med i lite omgångar.

Med varierande resultat:)

.

Jag och Patricia har köpt en gran, syrran ringde precis och hade hittat oxfilé till ett hyfsat pris till juldagens middag, jag ska i väg lite senare för att komplettera lite av varje. Jag hade en deadline igår som jag nästan höll:) Det tog lite längre tid än jag trott för min dator ville inte riktigt samarbete utan var svinseg. Vi har skrivit bilderboksmanus och jag skulle kommentera nio stycken, det var kul men tidskrävande.

Nästa deadline är 30/12 och jag tänker inte göra ett dugg förrän efter juldagen. Då blir det å andra sidan ganska mycket att läsa, massor av kurslitteratur och så ska det skrivas en läsrapport på den, sen även på skönlitteraturen. Som jag inte heller läst:)

Ja, och en jäkla massa annat också, tjohej?

.

Ute är det grått, mörkt och regnar. Man skulle kunna tycka att vädergudarna kunde hjälpa till lite med julstämningen, men Nope. Förvisso är det helt i linje med resten av det här året, som på många vis varit ett riktigt skitår. Jag har nog aldrig varit så stressad förr.

Jag är inte en stressig person, det ligger så långt från mig som det går. Jag är bra på att strukturera, delegera och prioritera. Jag presterar dessutom bra under press och stress, fokuserar och kör.

Det funkar utmärkt när det gäller mig själv. Men när ANDRA krånglar… då är det svårare.

När jag blev lämnad av exet, totalt dumpad och mattan rycktes bort så det ekade, jag plötsligt, från en dag till en annan stod själv, helt jävla ensam med allt ansvar för nio ungar och allt runt omkring, då var jag såklart stressad, men på ett annat vis. Då var det en skärande smärta som tog över och så mycket sköttes på autopilot. Jag vet att mitt minne av de åren inte är kristallklart. Kanske tur??

Nu tänker jag förutsätta att det är årsbundet. Att det var 2019 som var ett värdelöst år och att det kommer stanna där. Så fort vi slår om till 2020 så blir det bra:)

Jag tar gärna ett 2018 i repris! Det var ett underbart är från början till slut, på alla vis. Inte minst vädermässigt☀️

..

Nu är kaffet slut. Jamie ligger på sin säng och grinar för att han inte vill städa utan måla naglarna, Jordan pysslar runt och Novalie sitter och slöar. Övriga vet jag inte vad de är, men tror att Lovelia och Trixie är nere hos sig, Corrinda var ute i går, och Patricia jobbar.

Jag ska gå och skura duschen nere och byta draperiet. Börjar med det..

Vad roar ni er med?

Ha en bra lördag!

Kommentarer

  1. Marie

    vaknade för en stund sen, var hopplöst somna i natt 🙁 Så lite frukost/lunch sen ska jag nog en sväng till Ikea. Blir en lugn lördag framför teven sen och lite julklappsinslagning 🙂
    Ja sommaren 2018 får gärna komma i repris och håller med dig om 2019 inte de bästa året. Så hoppas på ett bra 2020 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting