Okategoriserade

Alright ?

När jag skriver saker och använder den här smileysen

?

Då innebär det ofta att jag raljerar, skojar, skämtar, driver, tramsar.

Inte att jag är blodigt allvarlig.

Så, mitt senaste inlägg om huruvida man får bära kläder.. eller om man har de på sig, såvida det inte är en kreation från de största modehusen, med en prislapp som säger Priceless, är alltså skrivet för att vara raljerande.

Många av er verkar inte förstå det, och kanske borde jag strösslat ännu mer smileysar för att förtydliga. ????????

Men jag försöker skära ner på dem, eftersom det finns folk som retar sig på dem. Hur man än vänder sig så har man arslet bak.

Nu har jag fått höra att jag är dömande, oschysst mot de som inte har råd med dyra kläder ( som att JAG skulle ha det?) och lite annat smått och gott.

Så, gott folk, det var inte min mening att kränka era känslor såhär på Jesus primetime, så jag ber om ursäkt för att det inte framgick tydligare att jag drev.

Jag förser nästa raljerande inlägg med en varningstext så att ingen känner sig kränkt eller påhoppad. (?)

Nu ska jag äta oxfilé och dricka champagne minsann:)

Eller äta oxfilé i alla fall.???

Rester från middagen igår.. vissa gånger duger rester mer än annars, det var ingen som klagade direkt 🙂

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nä? Det var humor från första början, folk fattade inte och jag förklarade. Ingen ändring.
      Och nedlåtande inlägg?? Jag tror ni ätit kränkthetspraliner allihop. Inget är nedlåtande, det är en ren reflektion, över ett sätt att använda ett ord, som alltså upprör mer än när jag säger att jag tycker vi har för mesiga straff…
      Jag är förvånad.

  1. lo

    Jo , en del förstår inte skämt…..fokuserar liksom på fel saker när de läser……tröttsamt.?? Jag stör mig otroligt på användningen av ordet VART …………? gott nytt år ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Vart – var. De-dem. Streck -sträck.
      Brrr! Men jag börjar bli lite mörkrädd för jag får ibland tänka efter när det ska vara De eller Dem!! Det är pinsamt:) Förr gick det på autopilot men nu… Och ibland, eftersom jag skriver ganska inkorrekt grammatiskt, använder hittepå-ord och svordomar så autokorrektas saker utan att jag märker det.?Då skäms jag deluxe.
      Och jag erkänner att det slinker med konstiga saker allt för ofta när jag skriver på datorn som aldrig sker när jag skriver för hand. Det är både pinsamt och fult?
      Gott nytt år:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting