Okategoriserade

Tur att man inte längre använder film i kameran ;)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

För några år sen, så var Cellbes för mig en postorderkatalog som låg hemma hos äldre människor, med ganska basic och lite trista tantkläder?. Antingen har jag blivit äldre (?sant förvisso) eller så har de utvecklats åt alla håll.

Eftersom mina tjejer älskar många av deras kläder, och jag faktiskt inte klär mig som en tant, ( hur kan jag nu säga ”tant” utan att kränka minst fem personer??) så tycker jag att man kan konstatera att Cellbes numera har ett stort utbud för alla damer. Och, i många storlekar:) Deras kläder går från så små att Patricia som är pytte-petit 34 kan ha dem upp till storlek 64.

De har även herrkläder och heminredning??

För ett tag sen beställde Corrinda och Patricia exakt samma jacka, ovetande om varandra, men i olika färger och storlekar. Corrinda ville ha den lite stor medan Patricia valde en mindre.

Patricias i rosa och Corrindas i grönt

Jag och Corrinda var och julshoppandet och jag tyckte hon var så fin i jackan, som hon använder som en innejacka/cardigan, så jag frågade om jag fick ta en bild.

Jadå, det fick jag. Här är resultatet?

Ja, hon har extremt svårt att sitta stilla i mer än en sekund ?

Väskan kommer för övrigt från Cellbes den med, den fick hon i julklapp förra året, och sen fick hon axelremmen i födelsedagspresent:)

Det är verkligen tur att man inte längre köper film, stoppar i sin kamera, tar en bild, framkallar dyrt och så blir resultatet … mindre bra:)

Cellbes rear nu, plus att vårens nyheter är på väg in ??

Hörs snart!

Kommentarer

 1. Ulrika

  Såg repris på FA nyss och Corrinda var då en tjurig 9-åring som minsann ville ha likadana klänningar som sina storasystrar vid ett dop. Lika söt då som nu men kanske inte bråkar med sin brorsa lika mkt längre? : ) : )

  1. familjenannorlunda

   Nu följer jag inte henne någonstans men förstår ju att hon tydligen postar många likadana bilder? Det här är ett skämt:) Att försöka ta EN bild på en unge som borde vara stor nog att sitta stilla…. och misslyckas kapitalt:)
   Jag ville bara visa er lite behind the bild?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing