Okategoriserade

Jag tror nog det är gott…eller?:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Det här med att förnya sig… är det verkligen nödvändigt 🙂

After eight med Mango och ananas?

Kan det vara gott?

Jag visste inte ens att det fanns, men eftersom After eight är en av mina absoluta favoritchoklader så måste jag såklart testa..!

Jag återkommer med ett utlåtande som alla måste godkänna oavkortat. Så håll inte på och tro att ni får tycka nåt annat än mig i den här frågan. Nån måtta får det vara!

Men hörrni, har nån provat? ? Gott? Läskigt ?

Jag beställer ju nästan allt inom hygien hos Matsmart, och förra gången fanns den här duschmoussen

Jag älskar duschmousse, och Dove är mitt förstahandsval inom allt som de har sen de kom till Sverige på vad…? Nittiotalet? Jag har alltid Dove deo, och helst deras schampo, balsam, duschtvål och handtvål, hudkräm och tja… jag väljer gärna det märket helt enkelt. Helst den blå original:)

Givetvis beställde jag denna och hann ju i alla fall använda den några gånger, den gillas av hela familjen:) Jag har inte en flaska i duschen, utan minst två av varje. Plus tre av varje som är tomma då;)

.

Jag beställer från Matsmart ett par gånger i månaden, och alltid för minst precis över 500kr för då blir det fraktfritt:)

Och gratis hemlevererat till dörren.

De levererar över hela Sverige och utökar ju hela tiden. Från början vet jag att de inte hade leveranser överallt men nu så:)

Jag älskar Matsmart, det är billigare för min plånbok och ett bra miljöval. ❤️

Nu ska jag slutföra min order kanske, blev så förvirrad av After eight med mango-ananas smak?att jag var tvungen att delge er det:)

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

 1. Malin

  Jag har sett den chokladen på ÖB, men inte varit sugen på att prova… Men hör gärna ett utlåtande av dig. ? Och ja, då vet vi alla (precis som du själv var inne på) att det är det som gäller. Ingen annan åsikt godtas! ??? Skojar förstås!
  Önskar dig och din fina familj en fin nyårsafton! ??

  1. familjenannorlunda

   Jag har aldrig sett!! Men nu är jag ruggigt tveksam ?Jag återkommer med en befallande åsikt när den kommer, lär ta några dagar förstås med alla helger 🙂

 2. Agnetha

  Tyvärr så har de inte leveranser överallt än?Får hämta på vårat postombud ff, Bor i Stallarholmen! Gott slut och ett Gott Nytt År önskar jag dig❤️❤️Tack för allt du delar med dig av?

  1. familjenannorlunda

   Jag menade inte hemleverans, förlåt !?Men från början har jag för mig att de inte ens skickade till annat än några utvalda ganska stora städer. Jag kan ha fel när jag nu tänker efter… men tror inte det:)
   Hm, tråkigt att du inte kan få hemkört!! Men tills den möjligheten kommer kan du iaf spara pengar på själva köpet:)
   Gott nytt år till dig med ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing