Okategoriserade

Jack på besök:)

Innehåller annonslänk för Matsmart .

.

Jättejättetidigt i morse lämnade Janelle och Simon av Jack här, redan klockan 11…??

Jag klev upp när de kom. Ja vaddå? Vi har lov här va? Och jag som inte har lov, pluggar genom att läsa skönlitteratur hela nätterna, i natt till klockan fyra.

Alltså det kan vara det absolut bästa som finns, att ligga och läsa på nätterna. Man är aldrig så ostörd som då, och kan läsa många meningar i sträck utan avbrott:)

Att dagen efter blir seg funkar ju inte alltid, men under loven går det bra, så jag passar på.

Jack älskar att vara här, jag märker knappt av honom, för han leker med ungarna, det är en ömsesidig kärlek:)

De kryper upp och ser på film mellan varven också❤️

Pistolen är en favorit, i den här familjen är vi inte så noga, det är viktigt att kunna hantera alla möjliga redskap?

Den har lyst och låtit men nu är den tyst.. det är skönt.

Jack fick lunch, som han delade med Doris som troget satt vid hans sida.

Hon har inte alla fattat tidigare att det kommer mat från honom, men nu matade han han henne med varannan tugga:) Hon vet så väl att hon inte ska tigga och gör det inte heller i vanliga fall, hon är ganska smart, när hon vill:)

Sen packade jag ner honom i vagnen, syrran kom och vi promenerade upp till biblioteket för att hämta böcker. Tog en extra lång runda, för vi skulle inte hinna vår vanliga långpromenad med Doris på kvällen. Doris var alltså med:)

Jack sov gott i vagnen och vaknade efter en timme ungefär, men låg kvar och gosade hela vägen. Hemma så lämnade jag över honom till Patricia och Corrinda och åkte och handlade.

Så tråkigt väder idag! Det blåser och är så grått! En av killarna vi brukar kolla på fotboll med är på Filippinerna och åker runt och skickade massa bilder, ser helt ljuvligt ut. Man borde emigrera. Som sagt:)

Här blåser man bort och eftersom jag bor i en skog så är det alltid lite läskigt med alla träd… de kan potentiellt lägga sig över huset, och det avstår man ju helst.

Sen var det tacos och häng. Jack har somnat och vi har testat After eight med mango ananas.

Jag köpte från Matsmart och alltså hallå? Bi var flera som sa att den var dödsäcklig, men jag tycker den var riktigt riktigt god! Så pass att jag gärna köper fler, även om den inte slår originalet.

De kostar typ 19kr just nu på Matsmart så passa på:)

Jag fick leveransen hem precis lagom till kaffet efter maten:)

Man kan följa precis var de är, de skickar sms när de närmar sig. Suveränt:)

Jag hade även beställt chips, så perfekt tid och dag för den leveransen, fredagar är chipsdag nämligen.

Nu skulle jag sätta mig med plugg men det blir visst Prison break först, och plugg sen. Patricia ska jobba så vi kan inte sitta uppe till morgonen, och kanske att det är smart att få lie sömn samtidigt som lillemannen där inne, Jack brukar vakna sju…

”Sover länge” säger hans föräldrar… Gosh säger jag ??

Vi hörs vidare i morgon !!

Kommentarer

  1. samps

    alltså 7 är väl ändå helt okej tid att vakna på i hans ålder tycker jag 😀 (om man sen sover hela nätter är väl det också en bonus såklart, är väl värst för föräldrarna med den ”upphackade” sömnen man väl lyckas få om ungarna inte sover ordentligt), äldsta systersonen har varit kaos sen han tittade ut (nu 6 år) med sömn och vill gärna ta morgon typ runt 05 vardags som helg (det vill INTE hans föräldrar…), oavsett om han så sover 3 timmar eller 10 kvällen innan… så en sovmorgon till typ 7-7.30 skulle ju inte sitta fel hos dom hahah 😀 har han väl vaknat kommer han inte till ro och/eller somnar om heller så nu är regeln hemma att inte gå upp/väcka någon annan före 06, har han tråkigt innan tuppen ens har vaknat får han gå och sätta på tv’n XD

  2. Marie

    Har ett syskonbarn som ibland sover ”länge” går upp vid 7/8 tiden då i vanliga fall är han uppe redan vid 6 alltid varit sådan nu är han i början av tonåren och han har inte fattat att som tonårsbarn sover man länge 🙂 Länge för mig är om jag vaknat efter kl 12 vilket jag gärna gör 🙂 Folk förfasas över att en snart 50 åring sover så länge men ser inte vitsen med gå upp tidigt om man inte måste.Är kvällsmänniska och har alltid varit

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Du har fattar grejen. Länge är LÄNGE,annars kan det va;) Efter 12 är länge allt innan är lite för kort ??
      Heja oss kvällsmänniskor, vi är ju dessutom lite smartare säger forskarna;)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting