Okategoriserade

Lika som bär:)

Jag har sex döttrar och tre söner. Det är coolt. Ännu coolare är det att de är ganska så lika varandra. Jag har ganska svårt att se likheter, att peka ut specifika saker och så, men jag fattar ju att de är lika för jag får ofta kika en extra gång på vem det är som står intill mig.

familjen wetterholm

 

Lovelia 12, Trixie 14, Novalie 16 och Corrinda 19

Lovelia och Novalie har glasögon och är nästan precis lika långa och har ofta håret likadant…. Trixie är kortare och Corrinda är lång, men för att sen krångla till det hela ännu mer så låter de likadant när de pratar också. Om jag inte ser dem, utan de står i köket och jag är i vardagsrummet och jag frågar vem det är och de svarar Jag, så vet jag inte vem:)

De har nu äntligen lärt sig att svara med namnet;)

Patricia och Janelle är inte med på bilden, men Janelle har lite mörkare hår så henne ser jag skillnad på, plus det faktum att hon inte bor här och alltså inte dyker upp vid min sida utan att jag vet vem det är. Hon och Trixie är superlika i både utseende och sätt. Patricia ser likadan ut som tjejerna ovanför:)

Jag tänkte i mitt stilla sinne att det skulle bli enklare att skilja på ungarna när de blev större, som små så hade alla rosa kläder, men icke.

Självklart ser jag skillnad på dem, ni fattar hur jag menar, men de är väldigt lika på så många vis.

Killarna då? Jodå, Robban och Corrinda är väldigt lika, de är ju tvillingar;) men det märker man inte av så mycket för de är verkligen pojke/flicka. Jamie och Jordan är lika tjejerna men inte så mycket varandra.

Jaja:)

Idag är det inte kul. Vädret suger. Inte ens Doris vill gå ut, vilket inte säger så mycket iofs för hon är en riktigt diva och vägrar gå ut om det inte passar.

Jag har kvar den förbannade huvudvärken, och armarna är som spagetti. Det var en viss ledare igår som ville fira att det var hans första cirkelfyspass för året med att köra hårt med oss, så han kommer vara nöjd när jag stapplar in i kväll på HIT;)

Sen tror jag att jag ska skippa onsdagens tmi, för jag sover hellre:):):) Och kroppen är rätt trött den med. Vilodagarna är viktiga.

 

Men loops, nu kom tjejerna och slog på Jurrasic World, med Chris Pratt….omöjligt att inte titta!

Återkommer:)

 

Kommentarer

  1. Agneta

    Jag tycker så här

    Lika dig:
    Janelle Robban
    Trixie Lovelia
    Jordan

    Lika deras far:
    Patricia Corrinda
    Jamie

    Blandning ,lik båda:
    Novalie

  2. M

    Den äldsta är väldigt lik dig, den näst äldsta mest lik dig men de två yngre på bilden är mer lik sin pappa ( som man minns honom från tv)
    Men spelar väl egentligen ingen roll för självklart är nästan alla ungar lik sina föräldrar, en mer än den andre och ibland nästan inte lik nån.
    Men fina ungar har du

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting