Okategoriserade

Vad är det för fel på folk???

Expressen, 8/1-2020

Tillhör kategorierna:

Folk som inte har några riktiga problem.

Folk som aldrig läser nyheterna.

Folk som borde skämmas

Oh my fucking God? Är folk galna på allvar? En död fågel? En död kaja som det finns miljontals av, en fågel som är ganska jävla jobbig. Belive me, Uppsala har ett gigantiskt bestånd och de hörs, skymmer himlen så man tror det är solförmörkelse, skräpar ner och alla som sett Hitchcocks Fåglarna ryser av obehag.

En död fågel på marken??

En icke utrotningshotad pippi, som förvisso är ganska vacker, men i naturen så dör fåglar. Och ingen fågelanhörig tar sitt ansvar och gräver en grop och trycker ner dem, eller eldar upp dem utan de hamnar på marken. Tills nån asätare hittar den eller en människa städar undan den.

Om en människa blir så skärrad vid åsynen av EN död fågel så hon måste lugnas av förbipasserande…. och sen kräver KOMPENSATIOOOOOON!! Då kanske det är dags att öppna ögonen och se vad som händer i den riktiga världen. Kanske få lite perspektiv. Eller aldrig gå ut.

Fy fan vad jäkla barnsligt. Trams. Pinsamt.

Heja kommunens svar!!

Jag har förresten en död fågel i mitt poolrum som legat där ett tag, jag plockade upp den döda musen precis intill men fågeln är så stor att den inte fick plats i en hundbajspåse som var vad jag hade till hands. Och okey då. Jag såg Hitchcocks Fåglarna och är lite rädd för dem??. Döda eller levande så är de obehagliga, de är alldeles för lätta och spretiga. Tror att jag kanske måste skriva till min kommun och begära kompensation. Fatta, i mitt eget hus! Man kan inte ens vara säker i sitt eget hus längre. De jävlarna bara dör och ligger där. Helt utan respekt för att jag tycker det är läskigt. Jag är kränkt och skärrad och bör kompenseras.

Va, kolla!! Det är fanimej skandal!

Där ligger den. Och eftersom jag glömde den så lär den ligga kvar 😉

Om inte räven varit och ätit upp den förstås…;)

Men ska verkligen JAG behöva ta hand om den? Den är ju inte min, jag har inte bett den dö där, jag röstade för att sätta upp fågelskrämmare(okey det är en lögn, men om vi hade haft en sån omröstning hade jag röstat ja) jag gillar inte fåglar, jag betalar för avfallshantering och ja, ni fattar. Ska det verkligen vara så här? Vems är ansvaret?

Jag kräver kompensatiooooooon, ta mej faaan!

??

.

Kommentarer

 1. Hanna

  Hmmm, min faster hittade en död älg på sin tomt för några år sedan. Borde ge en del kompensation i jämförelse med en fågel… ? Trevlig helg

 2. Marie

  Fan att jag inte tänkte på kräva kommunen på pengar när jag hittade en död fågel på balkongen och kanske skulle tagit min hyresvärd för kompensation ochså för oerhört lidande ???
  Ok va rätt äckligt ta i fågeln men tog en stor plast påse över handen gick de bra och så fick stackarn åka i soporna

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag brukar ta en spade…. ?och kasta in till grannarna 😉 Haha nä, självklart inte, jag kastar dem i soporna. Står alltid och funderar om den är komposterbar eller brännbar? Båda känns liksom självklara:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing