Okategoriserade

Helgen rusade förbi:)

Söndag kväll, och vart sjutton tog helgen vägen?

Idag fyller min äldsta dotter, min förstfödda, Janelle 26 år ♥ Gå in till henne och säg Grattis:)

janelleBilden lade hon upp på instagram själv och jag repostade den:)

Hon kom i morse med lilla godingen Jack. Varje söndag så jobbar Janelle som babysimsledare, och när Simon jobbar helg så får Jack komma och hänga med oss. Mys:)

Jag är så imponerad av Janelle! Hon pluggar heltid i Kista, är där mellan 9-18 varje dag, kommer hem vid sju när Jack går och lägger sig, så hon träffar honom knappt på vardagarna, och så jobbar hon varje söndag. Aldrig ett klagomål, aldrig sura miner. Hon vill ju plugga det här, level designer (tror jag, nåt med dataspel!) så det är såklart enklare att ta det, men nog är det slitigt att vara ifrån Jack så mycket. Jag är grymt impad:D

De kom strax efter åtta, jag släpade mig upp;) och ganska snart fick vi sällskap av Jamie och Lovelia. Corrinda var uppe, och skulle iväg för att spela match. Men hon har återigen superont i baksidan lår/rumpa 🙁 Hon var med på tmi i fredags och David gjorde sitt bästa för att knyckla ihop och sträcka ut henne och det knakade och brakade rätt ordentligt, men det släpper inte. Det är ju nån form av överansträngning/sträckning. I lördags, (hm, igår alltså:)) så körde vi HIT medan Corrinda sprang på löpbandet, rullade på skumrulle, stretchade och försökte mjuka upp. Men det vill inte. Det är väl kanske värme vila vänlighet som gäller, och att inte stelna till.

Hon åkte med och kollade på matchen i alla fall. Lovelia skulle inte spela matchen idag, men sen blev det ändrat och hon fick spela ändå.

Halv elva var lillfjanten trött, gnuggade sig i ögonen och såg väldigt seg ut. Jag brukar lägga honom i vagnen för att sova, som jag gjort med de flesta av mina. Dels för den friska luftens skull, och dels för att det är lugnare utomhus helt enkelt. Han gillar det och somnar så fort vi gått några meter. Men, nu hade jag inte klätt på mig utan var fortfarande i pyjamas, så jag tog hon i famnen och lade honom i mitten av min säng. Tänkte att han absolut inte skulle somna, men man måste ju prova. Funkade de inte fick jag ju lov att göra mig i ordning och gå en promenad. Men… tre minuter senare sov han:)

JackJag hade ju verkligen inte trott det, och insåg att jag inte vågade lämna honom ensam där, för ramla ur sängen är ju inget vidare. Så då tänkte jag att jag ligger kvar, och kurade ihop mig under täcket jag med. Blundade:)

Och vaknade två timmar senare:D Jag hade vaknat om han rört sig, men han låg tvärstill.

JackHan vaknade efter två och en halv timme, pigg och glad.

Så mysigt att sova middag bredvid en liten skrutt:)♥ Jag hade såklart sovit rätt dåligt på natten, så det var najs med en tupplur. Gäller att passa på.

Vi klev upp och han fick käk, sen förberedde vi för fika innan Janelle skulle komma och hämta. Jag har köpt nån slags formar som man fyller med vad man vill, jag gillade ju saffransgrädde, så det, jordgubbar, pepparkakscrumble ( ja okey då, smulor…hehe) och dajmkulor blev det. Novalie bad mig inte hälla i saffranet för ingen gillade det.

” Äh, ALLA gillar saffran!” svarade jag tvärsäkert och hällde i och vispade.

När Janelle sen såg det så bad hon mig att få en form utan grädde med bara bär och godsaker.

”Jag tyckte inte det var så gott med saffrasgrädde….”

Oops. Hon hade inte haft tillgång till personalrummet på babysimmet som hon trott, så hon hade fått äta sin lunch kall…köttfärssoppa…urk;) och nu inte så gott fika. Men hon såg mina Singoalla och tänkte att det var typ blåbär eller nåt. Det var lakrits-hallon och hon spottade och fräste, hon hatar lakrits … och pepparkakorna var mjuka:) Haha. Men syrran kom med en förpackning chokladcroissanter och räddade upp det hela:D

Vilken tur. Jack däremot mulade in saffransgrädde i hela ansiktet, tills han hade näsborrarna fulla och inte kunde andas. Han uppskattade mormors fika till fullo:D

Jag tyckte det var svingott jag med, och offrade mig på Novalies också.

Vi satt kvar och snicksnackade länge och när Janelle och Jack åkte hem så tog jag och syrran en tiotusenstegspromenad med Doris. Vädret är ju inte så rasande roligt, men det regnade i alla fall inte.

.

Nu ska jag se Hamilton, eller den unga Hamilton eller vad det nu är.

I morgon är det plugg hela dagen, med avbrott för att skjutsa pappa och göra fransar. Jag hoppas att min skrivplanering håller, det är deadline i morgon.

Nu —-> glo lite på tv, sen sova kanske:)

Hörs i morgon !

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing