Okategoriserade

Svårt att tro men vi går mot VÅREN?

I annonssamarbete med Ellos

.

Nu är vi förbi jul och nyår, och jag vet att det är ett tag kvar, men jag älskar vårkläderna! Det är, som jag nog säger varje år, den bästa årstiden:)

Jag älskar att ljuset kommet tillbaka och jag älskar att man kan börja lämna de tjockaste jackorna i garderoben! Dessutom så tycker jag att vårkläder alltid är de snyggaste av hela årets årstider.

Som de här finstickade tröjorna med halvklart eller trekvartsärm ärm?

Den här gröna

Eller en annan variant i ljusblått

Kanske en ljusare grön?

Nu noterar att det är v-ringning också va? Min absoluta favoritringning:)

Så fina!

Jag tycker det är supersnyggt när man har en sån här cardigan som tröja. Jag har nån jättegammal men med rund ringning som jag använder ofta men är svårt sugen på att köpa en ny.

Den vita, eller mer naturvit kanske.

Och jag tror jag ska slå till på den svarta🙂

Så jäkla snyggt till jeans, eller sådana här blanka.

Eller med ett linne under som just cardigan.

Något som är svinsnyggt till jeans är också de här kapporna utan krage.

Den blå

Den gröna

De är från Ellos plus Collection.

En tisha är en tisha är en tisha? Eller nej, för om den är enkelt vit men har små fina volangärmar… då är det en helt annan sak, en top som funkar överallt, till allt.

Vit top

V-ringningen verkar vara extra poppis i vår, gissa om jag är lycklig!

Än så länge är det ju lite kallt, och en sån här lite längre hoodie funkar kanon. Men tänk er den en sval sommarkväll också:)

Helt övertygad om att den skulle vara snygg som kort klänning också, håller ni med?

Grå

Svart

Mörkblå

För oss som stannar i kalla Sverige kanske en strandtunika är lite tidigt att skaffa sig, men för er som drar till solen, eller stranden i sommar:)

Rosalila. Blå. Svart

Det här var ett litet axplock från Ellos nyheter, MEN, glöm inte bort att de har REA också, där man kan fynda 🙂

Jag har en kod till er!

415414 ger 30% rabatt på dyraste varan på ordinarie priser. PLUS 40% rabatt på rean(endast dam, herr,barnkollektioner och ej varor märkta med ”kampanjpris”)

 Ni hittar direkt till ELLOS här

Kommentarer

  1. Mia

    Håll igen med klädköp, tänk på miljön.Till 4 par jeans går det åt 44000 liter vatten för att tillverka. Alla vi som har barn och barnbarn kanske behöver tänka ett varv till innan vi klickar hem nya kläder. Vi vill väl alla göra det lilla vi kan för att lämna över ett något så när frisk jordklot till våra arvingar. Bara min tanke.

    1. Annica

      Håller verkligen med, vi håller på att shoppa sönder jordklotet, men det är ändå ständigt detta köptjat, trist, mer miljötänk hade varit bra

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Ja. Och jag promotar även Matsmart:) Shoppa om man behöver är väl klokt. Att förköpa sig är aldrig vettigt för Nån

          1. Profilbild
            familjenannorlunda

            Ja det kan bara var och en svara på. Det beror ju på. Här hemma går det åt sjukt mycket handdukar ex. Vi är många och de tvättas sönder helt enkelt. Jeans idag görs av stretchmaterial och håller ju inte direkt som de gamla cowboyjeansen:) Självklart kan man klara sig med ett plagg av varje, det går ju att tvätta. Men om man tycker det är kul med kläder så ser jag inte att det ska skammas. Så länge man sen återvinner dem. Och idag är ju en hel del redan återvunnet, eller tillverkas miljövänligt. Man får göra så gott man kan. Även där:)
            Men allt är ju relativt och olika viktigt för oss. Du kanske inte tycker det är kul med mode och då är det enkelt att fördöma nya kläder. För mig är Nåt annat helt oviktigt, det är enkelt att skita när arslet är fullt liksom?

  2. Maria

    Det tråkiga med Ellos är att verkligheten aldrig motsvarar bilderna. Jag har tyvärr beställt kläder både från Mirkas och dina förslag som sett så fina ut på bilderna. Kvalité och färg har aldrig överensstämt. En beige blus var skogsgrön vid leverans. Mörkblå blus var också grön. Vinröd tröja var lila. Med flera beställningar. Ledsen men Ellos levererar inte kvalitet och jag vill säga det.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Men? Vad konstigt! Jag tycker att det alltid överensstämmer väldigt väl, ex min gula klänning, mina guldbrunglittriga toppar, sammetsklänningen. Exakt samma färg jag förväntat mig på alla. Det hjälper såklart inte dig ?men jag kan absolut inte hålla med. ?

      1. Maria

        Jag kritiserar inte dig. Du är en stor favorit för mig som bokälskare tack vare ditt sätt att skriva ? men Ellos känner jag mig lite lurad av. Nåja, jag behöver ju inte köpa mer därifrån ☺

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag håller helt med! Jag bor ju i hoodies, det är världens bästa plagg men en sån lång har jag inte. Jag tänker även husvagn + den hoodien måste vara klockrent:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting