Okategoriserade

Vilken utomordentlig urtråkig dag!

Innehåller annonslänk

.

Idag var det verkligen en sån där dag när det känns som att himlen inte finns och det i stället ligger ett lock där:-/

Grått och tungt och tråkigt!

Upp och iväg strax efter att kidsen gått till skolan, och träningen var dagens stora behållning. Det blev inte roligare än så:)

Ett instruktörspass och idag hittade han på lite annorlunda övningar inne i gymmet. Like it!

Sen fastnade vi länge efteråt, jag hade både Corrinda och Patricia med och de upptäckte de romerska ringarna:) Båda har gått på gympa och båda insåg nu att de inte varken kom ihåg eller vågade göra det de gjort förr:)

Själv snurrade jag i dem för ett tag sen och är fortfarande yr?

Sen fastnade vi ett tag till i tamburen för att sen komma iväg hem.

Äta och sen powernappa lite. Lite blev till sist ganska länge ?men jag tänker som så att jag behöver väl sova då. Lyssna på kroppen och knoppen:)

Som jag sagt så många gånger förr så är min dygnsrytm lite annan än medelsvenssons:) Jag får sitta med plugget andra tider, bara det blir gjort. No big deal.

Idag hade jag lite jobb att stöka med så det och läsa har jag ägnat resten av dagen åt. Plus laga mat.

Jag köpte kalkonfilé för ett tag sen och de stekte jag på och serverade med pärlcouscous, och kokade ihop broccoli, palsternacka, sojabönor och selleri.

Det ser så jäkla tråkigt ut!! Snacka om blekt? men det var väldigt gott. Det var länge sen jag lagade kalkon men det är ett väldigt trevligt kött 🙂

Jag skivade filéerna och brynte på dem innan de fick koka i creme fraiche och dalt och peppar. Bara så, ibland är det enkla det allra godaste. Pärlcouscous är lite märkligt, de rullar undan när man tuggar och är lite som makaroner fast ändå inte. Jamie vägrar äta det.

Efter middagen var det mera plugg och sen lite tv på det. Nu ska jag och min senaste bok lägga oss på spikmattan en stund. Det kan vara det skönaste som finns, älskar spikmattan:)

Perfekt att ligga och läsa på en stund innan man somnar, musklerna blir varma och fina och spänningarna släpper. Boken är däremot svinspännande!

Samma författare som till Twilight.

Som ni ser läser jag på Nextory, och om ni vill testa det gratis i 30 dagar så kan ni klicka HÄR

Jag hittade den här boken i mina redan nedladdade böcker, som jag helt glömt. Tänkte strunta i den för jag har en annan som jag läst två sidor i och som jag behöver till skolarbetet, den där essän ni vet, men så tänkte jag kolla lite… och är tokfast:)

Så jäkla bra!

Jag kan inte riktigt sluta läsa bara… ?

Men måste, får bara läsa ett kapitel nu för i morgon är det earlybirdy träning igen, nu med Anders:)

Vi hörs i morgon!

Sov gott?eller God morgon ?

Kommentarer

  1. Mia

    Har funderat på om vi kanske ska bromsa inköp av nya kläder med tanke på miljön. Tror nog att de flesta har mer än nog i sina garderober, secondhand är ju också ett bra allternativ. Bara en tanke.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är ingen dum tanke. Men jag tänker att så länge man själv lämnar in till återbruk så är det rättfärdigat?Iaf bättre än att bara kasta

  2. Pia

    Godmorgon säger jag! Klockan stod på 04:15 och jag ska snart traska iväg i regnet till jobbet. Hittills har jag kommit på 8 bra ursäkter att ta bilen istället, men jag hoppas jag står emot??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting