Okategoriserade

Till er som är torsk på Nocco:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag är inte speciellt förtjust i just nån av de här energidryckerna eller bcaa, eller allt vad de heter. Tycker inte de smakar så gott, även om vissa är goda. En del är helt ok innehållsmässigt medan andra är mindre bra;)

Nocco tror jag tillhör de hyfsade. Men för den som är fast för dem spelar det mindre roll:) Jag tänker att man kan få ha laster, om man är medveten om dem och ser till att hålla dem under kontroll. Själv har jag såklart inga ??

Men till er Nocco-älskare så vill jag tipsa om Matsmarts erbjudande just nu. Hel platta, väldigt mycket billigare än vanligt:)

Jag har inte ens smakat den här, men juläpple och julkryddor, borde vara god:)

Antar att det är nån slags limiterad edition eftersom det är väldigt säsongsbundet?

Jaja, känn er underrättade om ett bra klipp:)

Matsmart har massa annat med, och fraktfritt över femhundra, så se till att beställa för minst 501kr???

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Bra! Scrolla förbi sånt man inte gillar – korrekt.
      Kommentera det… nja?inte helt korrekt men eftersom du scrollar är det nästan ok:) Alla har sina preferenser. Jag dricker inte energidrycker av flera anledningar, mest att det inte är gott:) Men det är skillnad på dem! Stor skillnad. Och det inlägget vände sig bara till de som gillar det:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting