Okategoriserade

Medan datorn tänker…:)

Innehåller annonslänk för Jotex

.

Oj. Jag skulle bara fördriva tiden medan min dator startade upp sig:)

(Jag har en Mac som nu har runt sju år på nacken. Den har tjänat troget och är still going strong, men som alla gamlingar är han lite långsam och seg. Speciellt i starten?. Det är inte direkt så att man får ha bråttom, och jag vet att den sjunger på sista versen nu. Jag vet, men prokrastinerar. Vill ha en Mac igen och de kostar skjortan. Å andra sidan, de pc jag haft har aldrig levt i sju år, och slår man ut det, som nån av mina kursare roat sig med, så blir det runt 170kr/ månaden. Eftersom Mac är överlägsen alla pc jag haft så kommer jag bita i det sura äpplet och hosta upp fett med casholitos den dag jag måste ?. )

Ja, och när man väntar på datorn så surfar man på mobilen:)

Och hittar:

Men hallå Jotex❤️

Jag hittade den här spegeln och blev blixtkär!

Jisses Amalia vad jag tycker den är snygg!

Dyr, även på halva priset men snygg.

Billigare är denna sängkappa i sammet

Kanske en skir gardinlängd?

Jag älskar sådana här tunna gardiner och brukar ha dem i dörröppningar på sommaren, det håller ute många insekter:)

Nu letar ju jag efter fönsterlampor, men eftersom jag inte vet vad jag vill ha…. så hittar jag inget?

Jag har ställt tillbaka de gamla men måste oavsett köpa nya sådana där stora glödlampor till dem snart. Fasen det är besvärligt när man inte vet vad man vill:)

.

Jotex har även :

Sådär, nu har min dator startat upp sig så det går att skapa lite action:)

Ses snart igen!!

Kommentarer

  1. Marie

    Ja Mac är helt klart bäst. Men som sagt inte billigt. Har tyvärr inte råd så köpte ny pc men tog bort och installerade Linux i stället. Så mycket bättre än Windows, laggar aldrig uppdateringar sköter sig mer el mindre helt själva. Finns dock ej Word utan man får ladda ner libre Office och så kan man installera sv språk om man vill och orkar. Men funkar öppna både Word/pages filer. Man behöver inte heller hålla med med ladda ner virusprogram mm som man måste ha till Windows. Sen jag byte till Linux så har jag aldrig drabbats av virus el datorproblem. Är gratis och går ladda ner på nätet. Ända nackdelen är att när jag ska se på tv 4 play så laggar de hela tiden men castar till tv istället el kollar på paddan så egentligen inget problem. Plus alla data nördar blir rätt impade när de hör man kör Linux och är tjej 🙂

    1. Ellinor Blomqvist

      Denna januaritrötthet är verkligen inte kul????Igår kom solen fram och lockade ut mig på promenad men det blåste skitkallt.Tur att jag har hund annars skulle jag inte gå ut öht!Överlev?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting