Okategoriserade

Lördag!!

Veckorna går snabbt, det är skönt så här års:)

Jag ska alldeles snart hoppa i träningskläderna för att göra lördagen ännu bättre, ett grisigt högintensivt pass så man kan äta pepparkaksglass framför nån film ikväll ??

(Jag lovar att jag hade ätit det ändå, men det kändes lite extra bra att låtsas vara pretto ??)

Jag har sovit länge och sen inte klätt på mig utan sitter i morgonrock och läser. Det är härligt:)

Igår var min nittonåring ute på galej, och man kan tro att nittiotalet ringt henne;)

Hon hittade sin pappas gamla jacka i klädkammaren och blev störtkär.

Han lämnade ju huset i det han hade på sig, sen fick jag ett beslut från bodelningsgubben, typ ett eller kanske två år senare att han skulle få hämta sina kläder. Eh ja? Som att jag nekat till det? Men vet ni, det var MITT göra. Jag skulle packa ihop dem och ge honom. Nån slags jävla måtta får det väl ändå vara? Han drog, men jag ska packa hans saker? Men visst, jag slängde ner kläderna i sopsäckar, och dumpade dem i ett trädgårdsskjul. De hade stått där ett bra tag, läs månader, innan han behagade hämta dem.

Vissa saker kanske jag glömde packa. ?Som jackan för den var snygg. Och jag vet att han aldrig skulle sätta den på sig. Han är en gubbe nu.?

Corrinda tackar och bockar.

Med magväska och trasiga jeans är det en tidsresa bakåt som heter duga:)

Jag tankade igår… det är inte det minsta kul.

Satans svindyrt. Jag har pappas bil hemma så det var den jag tankade, blev typ 700kr.

Det är verkligen inte roligt.

Sen åkte jag och handlade för ytterligare två lax, tillsammans med övriga Uppsala, och Jippie vad pengarna rinner genom fingrarna vissa dagar.

.

Nej nu måste jag ila!

Träning ????

Hörs senare:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing