Okategoriserade

Tragiskt

Jag fick en flash på mobilen igår från nån amerikansk skvallersajt att Kobe Bryant avlidit i en helikopterkrasch.

Tänkte att de där sajterna rapporterar om kändisars död ganska ofta, och sen lever de i godan ro. Jag ville verkligen inte tro att det var sant.

Men sen kom SVT med samma nyhet.

Kobe Bryant är död.

Han, och en av hans döttrar plus ett ytterligare antal personer kraschade med en helikopter och nu finns de inte mer.

Bara sådär.

Det är alltid tragiskt när folk dör genom olyckshändelse, och när en så stor legend som Kobe försvinner så känns det så sorgset. Tomt på något vis. Jag är ju inte så förtjust i basket men i och med döttrarnas intresse och även den fd maken så kan jag ju en del. Kobe är en av de största och kommer alltid vara det. En makalös spelare. Basket på den nivån gillar jag.

Det finns en enda sak man kan vara säker på här i livet och det är att man kommer dö . Man vet oftast inte när, och sånt här får mig att tänka efter lite. Lev livet medan vi har det.

Man vet aldrig när det tar slut.

Kobe Bryant med sällskap var på väg till en basketturnering, sådär som man är hela tiden, på väg nånstans i nåt vardagsgöra.

Och så tog allt slut.

Fasen Hörrni, ta vara på livet, vi får bara ett. Ta hand om er?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting