Okategoriserade

Okey, dagen så här långt:)

Innehåller annonslänk för Nextory

.

Dagens Viktiga Att Göra: Träna, Skriva

Dagens Borde Göra: Dammsuga, skura golv, damma, tvätta, vika tvätt, se till så killarna städar sitt rum, leta efter killarnas skor i garaget – man kan sjunga ”Somliga går i trasiga skor” till båda de två, Dorisprommisar, laga mat….och övrigt vardagstråk.

Dagens avklarade: Träna:) Doris har varit ute, men snart dags igen.

Dagens mål:Skriva tre sidor om Martin, påbörja de två andra texterna. Kanske åka och handla, så jag slipper trängas i morgon.

Dagens mat: Vatten och kaffe, fastedag. Barnen ska få nåt mer kaloririkt, oklart vad bara. Jag brukar passa på att ge dem sånt jag själv helst inte äter, som köttbullar, men idag tror jag det får bli kyckling kanske.

Dagens status: Bra. Ganska pigg, träningsvärk, lite ont i vänster vad, har nog en liten sträckning där, mör i både armar och ben. Glad:)

Dagens väder: Nåt slags ickeväder, med några plusgrader, duggregn och smådisigt. Blött men ganska skönt.

Dagens överraskning: Att pappas bil var så lätt att fickparkera! Wow, den bara gled in, förvisso i en stor ficka, men jag brukar ha en tendens att ha lite besvär med att komma så nära kanten som jag vill. Med hans bil var det som en dröm! Kanske ska överväga att inte lämna tillbaka den ändå;) (nädå, bara skojar)

Dagens Tv-program: Kanske kan man få fortsätta se Prison Break med tjejerna, de har haft massa annat för sig på sista tiden. Annars kollar jag Insurgent på sexan, och NCIS Los Angeles på trean:) Ja, jag gillar att ha en tv-tablå att hålla mig till, streama är ju fint, men alltså… ni som kommer ihåg hur det var på dåtiden, när ALLA pratade om Twin Peaks på måndag morgon, ni kanske håller med mig om att de var roligare då? Rent samtalsmässigt. Nu kollar alla på serier och man får inte spoila, ingen är i fas med nån annan och alla kollar på olika. Jag har Netflix och Viaplay, och givetjävlavis går massa som det snackas om på nån annan filmtjänst, typ HBO. Jag kan inte försvara att ha fler rent ekonomiskt:)

Dagens tråk: Att Doris kräktes under min säng så jag måste krypa under och sanera, kom på det nu…

Dagens antal tvättade maskiner: Bara en, men det är inte den sista.

Dagens ordspråk: Just do it. Gör´t bara. Tänk inte så mycket.

Dagens påminnelse: Drick mycket vatten.

Dagens inlägg: Kommer ett till senare idag tänkte jag. Om skatt på läsk:)

.

Dagens erbjudande:     Nextory!!

Med min kod: CAROLA får ni prova gratis i 30 dagar:)

Jag säger bara VABRUARI…..passa på för sjutton ! Det finns böcker för alla åldrar, bilderböcker, faktaböcker, hästböcker, action, kärlek, och allt möjligt. Jordan har avverkat ett helt gäng av LasseMaja – böckerna, och jag är snart inne på tredje boken om Jack Reacher:)

Nextory har ingen bidningstid så klart, och man läser på mobilen eller surfplatta, jag föredrar mobilen för den är ju alltid med. Eller så lyssnar man:) Älskar att jag fått tillbaka mitt lässug, och det är helt Nextorys förtjänst faktiskt. Jag har haft dem sen start:) jag vet inte hur många år nu, men tack vare det så kunde jag botanisera runt bland böcker jag aldrig skulle orkat låna/köpa och nu läser jag så mycket:) De är också min räddning när jag inte fått tag i böcker jag behöver till skolan.

Jag älskar Nextory. Så testa ni med, HÄR  

 

Dagen så här långt: Helt okey, känns som jag ligger hyfsat i fas.

Vi hörs senare:)

Kommentarer

  1. Jenny

    Tycker att utbudet på Netflix är så dåligt! Framför allt filmutbudet är ju ett skämt.
    Men har ändå kvar det då en vän har HBO. Så vi delar! Hon har mitt lösenord till Netflix, och jag har hennes lösenord till HBO. Tips tips.
    HBO är så bra?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting