Okategoriserade

Återupplivat gamla kunskaper :)

Upp och iväg i morse, skrapa rutorna igen. Den här vintern har jag knappt använt motorvärmaren så jag glömmer bort nu att kolla vädret och sätta i den om det behövs.

Hämta mamma och pappa och upp till dialysen. Pappa ska ju ha hemdialys och håller på att öva sig, och idag skulle mamma vara med och då var det väl lika gott att jag också var med. Det är lite pyssel men helt främmande är det ju inte, jag har ju en bakgrund i vården. Det är länge sen nu, men å andra sidan har saker förenklats och förfinats:)

Jag har kopplat en och annan, säkert hundratals, sondnäringspåsar via olika maskiner, in i knappar/ slangar på magen. Det här var ganska mycket som det. Fast enklare, som sagt har allt förfinats. Förutom att man sällan tömmer ut maten ur magen igen då;)

Så nu kan jag det där:)

Pappa börjar få kläm på det också så snart kan han få göra det hemma. Det blir bra.

.

Åkte sen därifrån till Ica så mamma kunde handla lite, och sen körde jag hem dem. Solen strålade så det var solbrillor på i bilen och trots det var det svårt att se, den står ju väldigt lågt. Men UNDERBART!

Hem till mig, äta kombinerad frukost/lunch för det glömde jag i morse🙈. Jag tyckte jag var ovanligt hungrig tills jag insåg att att jag ju inte ätit, och då jäklar blev jag svinhungrig. Vi skulle träna så jag kunde inte äta så mycket som jag ville, utan det blev snabblunch och sen iväg igen.

Patricia och Corrinda hängde med, och idag var det tufft. En övning vi gör nu är att ladda på vikter på boxhoppsboxarna och sen springa och putta dem framför oss. Satan i gatan vad det är jobbigt! Pulsen skenar upp direkt och där stannar den. Kul på ett masochistiskt sätt. Kräkvarning deluxe dessutom, Patricia satt på golvet en lång stund sen och var helt slut.

Tusen knäböj och sextio marklyft och så lite annat smått och gott, innan finalen. Tabata med viktskivor och pumpa biceps. Jisses, om jag kan använda armarna imorgon är det ett plus:)

Vi var kvar i lokalerna rätt länge och bara försökte få andningen under kontroll;)

Sen åkte vi först och hämtade en matta som skulle levererats hem men jag missade säga åt tjejerna att den skulle komma, så de trodde ingen var hemma och körde den till terminalen. Hämta den och så handla.

Hemma var det sen det vanliga röjet, packa upp samtidigt som kylskåpet rensas och maten lagas och så delegera iväg det och gå och duscha. Tacos med lite glassfika efteråt, det är ju ändå Alla Hjärtans dag ❤️

Avslutade som vanligt med en lång Dorisprommis. Nu har jag träningsvärk och ont i foten, och under mig så spelar Corrinda musik och festar loss. Det är några kompisar där och jag trodde de skulle ut, men börjar tvivla, de kanske har festen här…

Själv träffas jag och fotbollsfolket typ 18, och hänger hela kvällen tills de stänger, men folk i dag verkar inte vara ute på krogen mer än nån timme. Ovärt inträde tycker jag, man vill ju ha valuta för pengarna 🙈😂

Jaja.

Vi hörs i morgon ! Nu ska jag läsa några timmar !!

Och nu stängde de av musiken och drar, kvart över midnatt… jisses 😜

Natti natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing