Okategoriserade

Ryggläge :)

Hehe, idag har jag vilat de flesta musklerna 🙂

Jag har läst ut min bok:)

Jag har definitivt inte hängt på sociala medier i tre timmar, men det tog säkert en och en halv timme att lägga ut alla små filmer på instastory:) Jag scrollade igenom mina videos i telefonen och vissa fick ni se.

Kanske räknas mailen till sociala medier ? För den har jag grejat med. Eller för all del så har jag väl instascrollat en del också:)

Annat i tolv minuter? Absolut ingen aning 🙈

Jag hade tänkt vara en anings mer produktiv idag kanske men det sträckte sig till att tvätta lite:)

Ute har det stormat så jag trodde taket skulle blåsa bort, och det ven runt knutarna. Barnen var med sin andra förälder, idag bio och middag så de var inte borta speciellt länge, bara så man hann tänka att det var fasligt tyst:)

Corrinda har spelat match och Patricia jobbat så ett tag var det bara jag och Novalie hemma. Hon satt vid datorn i mitt sovrum så jag kröp ner i hennes säng med tre husdjur runt omkring.

Sådana här dagar behövs ibland.

Jag har massor av annat som måste göras men jag väljer att skjuta på det och bara vara. För att det är viktigt för välmåendet. Nu har jag (just nu)ingen jobbig deadline som hetsar i hasorna så då funkar det. Nu när jag kollade kalendern framåt så insåg jag däremot att jag ska till Växjö på torsdag. Tjena, är vi så långt fram i februari redan? Det blir alltså en aptidig morgon på torsdag och tio timmars tågresa. Och så en fredag då man är lite allmänt bakis. Insåg nu också att jag även kan boka av all träning på torsdag. 🤷🏼‍♀️

Ibland alltså. Noll koll. Fast det är ju flera dagar kvar tills det är torsdag:)

.

I morgon ska jag göra fransarna hos Dau

Det ser jag verkligen fram emot för jag var ju tvungen att avboka den tid jag hade, eftersom allt blev knepigt med exilförvisning. Nu har jag några strån kvar bara 😂

Det ska bli skönt att ha något att vifta med igen.

.

Jaha vad mer har dagen bjudit på? Ja, superspännande saker faktiskt. För jag har ju inte varit här mentalt utan i New York, på jakt efter en psykopat under diverse strapatser. Nu är den jakten över, det blev riktigt jobbigt på slutet faktiskt med skador och sjukhus. Men slutet gott:)

Jag ska byta stol, har ju först suttit i min fåtölj sen legat i Novalies säng, nu sitter jag vid köksbordet och sällskapar med Corrinda, vi har varsin mobil och umgås kanske inte så värst;). Snart ska jag återgå till fåtöljen för att kolla film och sen blir det min säng och ny bok👌🏼

Vad har ni gjort denna blåsiga söndag i månaden februari, anno 2020?

😘

Hörs snart!!

Kommentarer

 1. samps

  kanske inte funkar rent logistikmässigt sett men du kan inte åka ner eftermiddagen/kvällen innan (vet inte hur många timmar det tar ner) till växjö då? sova där kvällen/natten, skolan på morgonen och sen hem?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Har gjort det med, men kom fram till att runt en tusenlapp för hotell kan jag göra roligare saker för:) Det här funkar, det blir tidigt som fasen men det är skönt att komma hem samma dag:)

 2. Marie

  Inte mycket förflyttat mig från sängen till soffan där jag blivit liggande framför tv och sociala medier och ligger där än. Jag gör så mycket i veckorna så söndag framför teven med min padda är min heliga vilodag. Bokar helt inte in något då om jag inte måste. Förra helgen var jag tävlingsledare i boule så då gick hela söndagen till rodda det, tror aldrig jag någonsin tittat på så mycket boule matcher i minna dar 🙂 Så denna söndag blev noll knopp

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing