Okategoriserade

Fredagstips

Innehåller reklam och annonslänkar för Jotex

.

Jag fick ett Mail från Jotex att de har 20% på detta:

Jag ska nog inte ha något men jag kollar oftast ändå:) För jag har för det allra mesta ett gäng saker som jag skulle vilja ha, som liksom ligger och väntar, och vad är då bättre än att få lite rabatt:)

Påslakan som jag vet att tjejerna satt ett stort kryss på i katalogen. Fast nu ljög jag, så gjorde man förr, nu skickar de bilder från nätet:)

De är prisvärda öven i vanliga fall men nu ännu mer.

Samma fast i dubbelt till de tjejer som har 140cm säng. De här ⬆️⬇️finns i en herrans massa olika färger men alla gillar grått just nu. Jag älskar det också:)

Och sen en sängkappa i sammet 😍

Den har jag suktar efter länge. Men eftersom jag inte får ändan ur vagnen och köper ny sängram så blir det inget. Det är inte så snyggt med sängkappa och fotgavel:/

Och jag kommer nog inte få lust att köpa ny sängram förrän jag kan tapetsera om och kasta ut datorerna ur mitt sovrum så… tja. Det lär ha blivit omodernt med sängkappa tills dess. Men visst är det snyggt! Och sammet 😍

Även den finns i många färger.

Ni hittar Jotex här om ni vill:)

Det gäller t.o.m 1/3 .

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing