Okategoriserade

Kaffe!

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

.

Jag är barnvakt till Jack 😍

Han skulle ha sovit för … ehum Skitlänge sen men nu blev det inte så 🙈

Det finns anledningar så janelle kommer nog inte bli arg hoppas jag:)

Men nu har han lagt sig tillrätta.

Jag har lite svårt för att fatta att februari är slut. Fast det vet en extra dag i år och allt. Skottår. Året då kvinnor får fria enligt gammal tradition:) Nu vet jag inte om det enbart var på själva skottdagen eller hela året? Men idag är det väl ingen som bryr sig om det direkt, fan äktenskapet idag är ju inte ens i närheten av att vara I Nöd och lust till döden skiljer oss åt.

Det är mer – vi vill ha en kul fest så vi gifter oss så får vi se hur länge det är roligt. Sen skiljer vi oss det går så lätt och enkelt.

😂😎

Äsch jag tycker det är larvigt. Kanske för att jag var lyckligt förlovad och gifte mig på vår tjugoårsdag. Sjunde barnet på väg, vad kan möjligen hända som inte redan inträffat liksom? Vi hade klarat alla hinder och ridit ut alla stormar. Så kom en… 🦨🐍🦧🦂… och så var det med det. Skilsmässa efter sex år, tjena.

Men skitsamma 😬😅

.

Det är skottdagen idag:)

Jag ska ge er två svinbra tips från Matsmart

Den här har mina tjejer använt hela vintern.

Och jag är helt såld på det här kaffet

Man får alltså TOLV stycken för femton spänn. Det är nog mindre än vad en kostar🙈

Jag har tre kartonger hemma men alla som dricker kaffe här (jag Corrinda och Novalie) halsar glatt i oss så jag måste beställa fler. Det är inte sött och slibbigt utan smakar som iskaffe man gör själv:)

Och nu måste jag dra… lovat hämta en unge, jag återkommer strax!!

Kommentarer

 1. Johanna

  Skulle det inte vara lite intressant att prata med honom efter så många år?
  Ni har ju haft hela (i princip) vuxna liv i hop.
  För övrigt är jag svinrädd för Corona och Sveriges hantering samt människors inställning till sjukdom i allmänhet.
  (”Asch jag är bara lite snuvig/jg har ingen feber/mitt barn kräktes bara en gång i natt/mitt barn har bara tjockt grönt snor och hosta hen smittar inte).
  Folk lär inte ändra sig och Corona sprids som en löpeld genom landet. Va tycker du?

  1. Syster yster

   Corona sprids som en löpeld? Brukar du vara lika rädd för vinterkräksjuka? Där kan vi snacka om att det sprids som en löpeld. Jag tycker det är en aning hysteriskt över Coronaviruset. Det kommer influensa varje år och då blir det inte samma hysteri. Det dominerar inte nyheterna trots att många dör av vanliga influensan oxå

   1. Johanna

    Skillnaden är ju att för den årliga influensan vaccineras riskgrupper, trots det dör många. Detta virus finns inget skydd för någon. Därför kommer många att dö.
    Jag tillhör riskgruppen och jag tror att vi alla känner någon som är 60+ eller har någon bakomliggande sjukdom. Hjärta/kärl/diabetes/njurar/cancer/ms etc etc
    Ja jag är rädd för kräksjukan också men den är inte lika allvarlig som detta virus.

 2. Ilka

  Kom över din bitterhet. Du ältar ditt spruckna äktenskap flera gånger varje månad.
  Gå vidare. Livet blir lättare om man släpper och låter gå.

  1. familjenannorlunda

   Jag tycker du ska låta mig älta om jag vill. För det är mitt sätt att komma igenom saker som är jobbiga. Eller roliga 🙂 Men att du kommer här och hojtar om bitterhet …när jag raljerar.. om än i bitig ton men det är ju mitt normala sätt, det säger nog mer om dig än om mig. Gå vidare säger du ?? Men vad fan har jag gjort då? Jag har ju ett helt nytt liv idag! Ett liv som jag själv skapat, ett liv jag trivs med. Gå vidare..?
   Jag måste få nämna mitt tidigare liv utan att bli kallad för bitter, att jag ältar och att jag ska släppa och gå vidare. Fan vad förbannad du gör mig nu. Riktigt jävla sur faktiskt.
   Dessutom har du så fel man kan ha. Jag nämner definitivt inte mitt äktenskap flera gånger i månaden. Ha på fötterna om du ska gnälla. Eller ännu hellre – har du inget snällt att säga kan du vara tyst. 🤘🏼

  2. Marie

   Nu känner inte jag Carola aldrig träffat henne irl utan läser bara hennes blogg. Och bitter vill jag inte hålla med om att Carola är. Utan får känslan av att hon gått vidare och skapat sig ett bra liv med sina barn. Sen att hon ibland skriver om exet/skilsmässan är väl inte så konstigt är ju en del av hennes historia i livet som hon varit med om och så ofta nämner hon inte skilsmässan/exet. Och de är ju hennes blogg så hon skriver om vad hon vill. Och vi läsare kan ju alltid scrolla förbi/googla vidare om vi inte gillar vad vi läser

  3. Helene

   Tycker inte Carola ältar sitt spruckna äktenskap ,
   Tvärtom tycker jag att Carola är en stark och tuff
   tjej, som klarar sig bättre utan sitt ex.

  4. AnnKatrin

   Men hallå… Vadå ”ältar sitt äktenskap” och ”gå vidare..” Carola är en stark och duktig mamma o kvinna, gnäll inte på henne!! Ska du gnälla så gnäll på exmannen ju… För det första är det Carolas blogg, hon skriver vad hon vill o passar det inte så läs inte. För det andra är exet en stor del av hennes liv så lika mycket som hon skriver om dåtid som barndom ed kan hon skriva om honom?! Att släppa och gå vidare dvs aldrig nämna en stor del av hennes liv är att förtränga och vem fan mår bra av att låtsas som det inte hänt?! Nä, det där var en ytterst olämplig kommentar Ilka… Heja heja Carola! Fortsätt skriva som du vill 😍

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing