Okategoriserade

Lata dagar på stranden ☀️

I tre dagar har familjen hängt på badstranden tillsammans ❤️☀️

Janelle och Jack, Corrinda, Novalie,Trixie,Lovelia, Jordan och Jamie, syrran och jag. Robban kom en sväng han också, han var där med sina kompisar.

Vi har haft vår filt delvis i skugga för Jacks skull, och det är makalöst skönt! När det är så varmt att man känner att skuggan är mysig, då njuter jag:)

De håller sams, äter typ hela tiden, det är som att utfodra en flock hungriga apor, badar mest hela tiden men låter sin mamma få lugn och ro också. Stor skillnad att vara på stranden med små barn och stora barn:)

LillFjant vill inte sova men har varit på helt ok humör ändå, lite grinig mellan varven bara:)

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på partaj med Friskisgänget 😍

Alla friska, utomhus och avstånd osv. Eller avståndet kanske blir si och så,🙈 men vi svettas ju ihop flera gånger i veckan så det känns helt ok:)

Jag ska slå till på klänning minsann! Ju mindre som sitter åt ju bättre tänker jag och hoppas den jag tänker på ser ok ut.

Jag återkommer antingen i kväll eller i morgon!

Ha en härlig fredag 😘😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing