Okategoriserade

Att vara spontan 🙈

Man är ju olika. Jag är inte så spontan i att exempelvis hälsa på folk eller ens ringa och snacka lite. Jag vill gärna veta att jag inte stör, och det gäller alla. Jag tänker ofta ”Nu ska jag ringa!” Och sen inser jag att det kanske är mitt i maten, dagishämtningar eller filmen. Så då kickar Hänsynen in och jag avvaktar. Till vad? Ja säg det?

Skitkorkat men sån är jag:)

Däremot är jag sjukt spontan när det gäller att göra saker. Gärna saker som innebär väldigt mycket extrajobb. Som att börja klippa lite i trädgården till exempel.

Jag skulle bara klippa bort en liten rönn…

Och nu är hela jäkla uppfarten full med grenar. Jag sågade ner en sex,sju meter hög smal rönn, i bitar då. Trädet intill åkte samma väg. Så såg jag busken vid studsmattan, sen flädern, björken, körsbärsträdet och mahonian. Men faaaan vad mycket grenar! Jag har inget släp, ska väl tilläggas 🙈

Så ja. Nu ligger det där, ihopbuntat. Och blött för det började såklart ösregna.

Men så är det.

Jag är barnvakt till Jack också:) Och han uppskattade våra högar väldigt mycket för de var superkul att köra runt med lilla bilen 🙂 Runt runt. Det är förresten hans ”fel” att jag började kapa. När han skulle sova så tog jag honom i vagnen och Doris i kopplet och så promenerade vi. Jack somnade och väl hemma så skulle jag göra nåt som inte lät illa eller tog för mycket tid. Klippa bort en liten rönn var perfekt. Tills det inte var bara en liten rönn 😅

Jack sov gott och länge, sen vaknade han och hängde med kidsen. Han föredrar ju deras sällskap:)

Den här bollen👌🏼

Jag köpte den till Jamie när han fyllde år, och det är nån unge som sparkar på den hela tiden. Den var med i husvagnen och användes konstant. Den har snöre så man ska kunna öva jonglering utan att behöva springa efter bollen när man missar 🙈

Jack är jätteduktig på att sparka på en boll men den försvinner ju överallt. Men inte denna. Så jäkla bra 🙂

.

Facebook ni vet ? Jag använder inte min sida speciellt mkt mer än att jag kikar in ibland. Men det är kul när man får minnen från tidigare år. Som jag får sällan eftersom jag sällan använder den:)

Men för fem år sen idag så kom Doris till oss ❤️

Jäkla rackarhund🤗Jag älskar henne innerligt och på samma vis som ungarna driver en till vansinne med sina tjafsperioder och attityder och allmänt dåliga humör, så gör hon det. Men på samma vis som jag inte slutar älska barnen för att de är aviga, så älskar jag Doris fast hon är en pain in the ass.

Jag kan vara så arg att jag hoppar jämfota och hojtar att jag ska sälja henne till nån som käkar hund, men det är ju bara i stundens hetta. Som när man skriker åt en unge att man blir fan galen på deras jävla skor i hallen:)

Sen kommer hon och puffar lite, eller kikar lite med stora ögon, hoppar upp i famnen eller slickar på handen, och bara ger kärlek… och ja❤️❤️ Jag älskar henne. Jag skulle bli så ledsen om något hände henne, och med tanke på rymmarmanin så kan det ju hända. Ta i trä. Jag stänger grinden och försöker mota Olle i grinden, men rätt vad det är så piper hon iväg på sin kontrollrunda. Ibland är hon lydigare än en champion för att sekunden senare dra som en avlöning:)

Jag kan bara konstatera att hon är en egensinnig hund. Jag borde nog ha skaffat en labrador eller Golden som älskar att vara tillmötes.:) Men varför göra det enkelt för sig? Nä, kör en trevägskorsning bara 😅

Hon må vara envis men det finns ingen snällare hund än Doris. Hon blir väldigt olycklig när jag är arg på henne, men vafan, lider man av närminnesförlustighet så gör man. Då kommer man inte ihåg att man inte fick göra si eller så:)

Har ni sett Doris i Hitta Nemo? Då vet ni:)

Så idag fick hon en extra godisbit:) Fem år sen hon flyttade hit kräver det.😄

.

Hemliga Arne kom med fikabröd och tumstock för här ska ju byggas saker:)

Poolen är väck och nu ska det dit ett dansgolv. I morgon ska syrran och jag riva lite till där inne, och sen måla. Själva byggandet överlåter jag med varm hand, och det kommer bli så bra.

Jag ska visa er! Jag har förstått nu att ni gillar när det byggs saker:)

.

Jag vill också tacka er för alla snälla inputs om vloggen! Jag har ju ingen stor koll på YT men ni är över tusen stycken som kikat, så jag antar att den var ok 🙂 Och då känns det kul att göra flera. Nej, inte i stället för blogg men som ett komplement. Det skrivna ordet kommer alltid ligga mig varmast om hjärtat, men för den sakens skull så innebär inte det att allt annat är förkastligt 🙂 Man får ju försöka hänga med🙈😂

Haha jag som är så jäkla med på alla tåg, och får fråga Jamie hur man gör si eller så:)

Kan ju inte nånstans påstå att jag är speciellt modern, men sent ska syndaren vakna.😜

Jag gör det för att det är kul:) inte för att jag är så jäkla bra på det🤗

.

Jaha. Nu måste jag sova. Jag är märkligt pigg, för natten till idag vände och vred jag mig bara, och kollade på klockan. Sömnen lyste med sin frånvaro. Jag anar att det var för mjukt, för varmt, för gott om plats och för tyst jämfört med i husvagnen 🙂

Men snart kanske sömnklockan ringer, lika bra att vara förberedd.

Vi hörs på andra sidan sömnen 😘😘

Natti natti

Kommentarer

  1. Ellinor Blomqvist

    Det där att ringa upp….skiträdd att störa,vill bara höra din röst,börjar gråta om jag hör din röst,all denna längtan….gillar inte att ringa😢😢😢😢kram Ellinor

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing