Okategoriserade

Solat och badat:)

Jag frös i natt! Kröp närmare Jamie som är som en kamin men det hjälpte inte det minsta. Drog täcket hårt runt omkring och kurade ihop mig till en boll. Hjälpte inte heller. Till sist somnade jag ändå och vaknade lagom varm:)

Så fort man kliver ut i förtältet så känner man om det är en varm dag eller inte. Är det som en bastu så är det en varm dag. Är det mer som i en smältdegel så är det en väldigt varm dag 🤗

Idag var det en väldigt varm dag:)

Vi åt frukost ute under parasollet. Det är nytt sen förra året, och det var det som flög iväg för ett tag sen🙈😂 Något är fel med hållaren och jag borde ju byta den men man ska komma ihåg det också.

Notera silvertejpen på tältet. Det som inte går att laga med silvertejp är bara att kasta;)

Det är lite ledsamt att det är sista säsongen för tältet. Men det är så slitet nu. Nytt begagnat ska letas, med a-mått 865.

Vi hade lite familjeråd under frukosten hur länge vi ska stanna. Vi tänkte åka hem i morgon kväll, men nu ser vädret ut att hålla i sig så vi blir nog kvar till torsdag kväll. Att få hänga hela dagarna på stranden lockar otroligt 🙂

Det är lite folk på campingen och lite folk på stranden. Perfekt.

Idag har jag haft ljudboken i öronen medan vi alla legat och solat. Så skönt ju. Jag föredrar att läsa men eftersom jag gärna vill läsa hela tiden så är ju ljudbok ett suveränt komplement. När man kör, går promenad, eller ligger och solar. Till exempel 🙂

Jag var i och badade flera gånger, det är svalt men inte iskallt. Första gången när jag klev ut på bryggan såg jag en stor fisk. Alltså lite för stor för att det ska vara kul:) Den var väl i alla fall fem decimeter totalt. Med tanke på att en fisk naggade mig i tån igår 😂så kände jag, mot bättre vetande, ett visst obehag. Trampade konstant med fötterna i bottnen:)

Det är massor av fisk här och det brukar det ju vara i sjöar, men ibland blir det väldigt påtagligt 🙈

Syrran hade ju med ett Kalaha och det spelas flitigt. Alla är bättre än mig. Jag är för disträ och ostrategisk. Men det är väldigt rofyllt.

Vi låg och jäste till sex sen gick vi upp, jag duschade. Mest för att kunna smörja in mig med en flaska olja, för jag är stentorr. Brukar bli så på sommaren när det är bad och sol.

Och solen den tar:)

I år har jag bara en rand, jag brukar ha ränder efter linnen och t-shirts och bikinis. Men tydligen har jag solat i samma kläder hela tiden:)

Nu har jag ju inte legat och stekt speciellt mycket alls den här sommaren, jag har ju bott i jobbarbrallorna känns det som. Men det är de små korta stunderna som gör det kanske 😂

Jaja, jag älskar att sola och bada och tänker njuta så länge vi är här!

Vi lagade mat och diskade, och gick sen för att handla lite. Sen kröp barnen in och kollade på film medan jag tog min kvällspromenad. Med obligatorisk sjö+himmel bild😍

Sen i med ljudboken och gå. Att ligga på stranden ger inga steg. Målet är ju minst 10.000 /dag, och det misslyckas jag ofta med:) Men jag har stegräknare i mobilen så är inte den med så blir det inga.

Jag kom iväg sent så det blev ju kolsvart. Lyckades hamna på återvändsgator idag så jag har svurit en del och fått gått tillbaka. På ett ställe där syrran i föregår stannade för att kolla på hallon, som hon inte nådde 😂och där det prasslade alldeles förfärligt i buskarna så bor det nog en hel grävlingsfamilj. En rackare korsade min väg några meter framför mig och puttrade in i skogen under stort prassel och ljud.

Fan. Jag är en aning rädd för grävlingar. De målas upp som blodtörstiga bestar som biter tills benen knäcks och krasar. Jag anar att de kanske inte anfaller hej vilt men vet inte?

Jag gör som jag alltid gör, travar på och låtsas som jag inte är det minsta rädd eller obekväm. Funkar på både folk och fä🙈hittills.

Och ja, jag fick lite bråttom hem. Men i morgon har jag glömt det igen:)

Nu ska jag sova!

Vi hörs i morgon :):)

Natti natti 😘😘

Kommentarer

  1. Agneta

    Skogshallon är så gott.Men är lite ormrädd.Så plockningen går blir lite si och så.Och gummistövlar är så korta nu för tiden.Skyddar inte benen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting