Okategoriserade

Sola och bada men ingen pina colada😂

InnehÄller annonslÀnk frÄn Ellos

.

Äh jag vet, uselt rim men strunt samma!

Vi har badat hela dagen idag:)

Jag, Jamie och Trixie plus syrran, Janelle och Jack blev det. En pytteliten skara. Lovelia har ett basketlĂ€ger hela helgen och Jordan ville hĂ€nga med en kompis. Novalie Ă€r för tillfĂ€llet mer av ett spöke Ă€n mĂ€nniska 😉 Hon spelar dataspel hela tiden, kör med folk i USA sĂ„ tidsskillnaden Ă€r besvĂ€rlig. AlltsĂ„ sover man pĂ„ dagen och spelar pĂ„ sena kvĂ€llar/ nĂ€tter.

De större var och badade pÄ sitt hÄll eller jobbade. SÄ vi var fÄ idag.

Vi Äkte till FjÀllnora. Vi, och resten av Uppsala, det var rejÀlt trÄngt. Det Àr det alltid men just nu sÄ kÀnns det lite Ànnu lite sÀmre att trÀngas. Men ÀndÄ, hyfsat avstÄnd.

Jag har en hyfsad brÀnna, sÄ pass att det blir vÀldigt fint med den hÀr gula strandklÀnningen/kjolen.

Jag köpte den förra Ă„ret, och har anvĂ€nt den fĂ„ gĂ„nger. Mest för att den hamnade lĂ„ngt ner i lĂ„dan🙈den Ă€r en aning skrynklig som synes;)

Den Ă€r sĂ„ jĂ€kla fin! Jag hittade ett skĂ€rp med en blomma pĂ„ i badrummet och sen kĂ€nde jag mig strandsnygg ☀

Den Àr pÄ rea nu, och det Àr Àven den gula prickiga jag köpte samtidigt .

BÄda Àr sÄ sköna! Och i alla fall den sista finns i flera olika fÀrger och mönster.

Men jag Àlskar det gula! Den gÄr att dra ner till en kjol och man kan vira axelbanden pÄ flera olika vis.

.

Jack behöver ju ha en plats i skuggan sÄ vi körde pÄ det allihopa, och sÄ lÄg vi i solen mellan varven. Det var skönt i vattnet. Svalt nÀr man hoppar i, sen helt ok men efter en stund frös jag:) men dÄ fÄr man ju sitta pÄ bryggan och vakta barn.

Jamie har blivit riktigt vass pĂ„ att simma, och han dyker som en sĂ€l, och Trixie Ă€r mer som en fisk i vattnet. Men det Ă€r djupt vid bryggan, bra sĂ„ man kan dyka, men mindre bra att vattnet Ă€r ganska mörkt. Jag kan inte slĂ€ppa dem ensamma dĂ€r. Är det sĂ„ de bottnar, och Trixie Ă€r med sĂ„ gĂ„r det bra, som i Norberg. Det skulle givetvis gĂ„ utmĂ€rkt hĂ€r med, men man vet aldrig. Dessutom Ă€r det massor av folk som hoppar och grejar, en olycka hĂ€nder sĂ„ lĂ€tt. Jag sitter och vaktar ett tag till🙈

Vi hade en hÀrlig dag pÄ stranden!

Jag skulle hÀmta lovelia och nÄgra baskettjejer efter lÀgret klockan 19.09, sÄ det var den tiden vi hade att hÄlla oss till. Vi badade flera gÄnger och sen Äkte vi hem sÄ jag bara hann hÀnga upp allt och sen vidare.

Stegen var ju inget att hurra för, sĂ„ det blev en lĂ„ngpromenad med Doris och syrran pĂ„ kvĂ€llen. Det Ă€r helt magiskt ute! Fortfarande, klockan Ă€r 1.35đŸ™ˆĂ€r det varmt ute, sĂ„ man kan sitta barbent och utan kofta. đŸ˜â˜€ïžJag Ă€lskar det sĂ„klart!

Vi satt en lĂ„nga stund hĂ€r hemma sen, Jamie höll oss sĂ€llskap och vi kikade pĂ„ stjĂ€rnorna och snackade. Det ser ut som skit, för det Ă€r ingen ordning Ă€n i poolrummet. Eller dĂ€r inne Ă€r det rĂ€tt ok, men utanför…

Det kanske jag grejar med i morgon. De fyra minsta ska trĂ€ffa pappan. Men mer troligt Ă€r det att jag och syrran jĂ€ser pĂ„ nĂ„n strand.🏝Man mĂ„ste passa pĂ„.

Vi hörs i morgon! Sista dagen pĂ„ sommarlovet đŸ„”men det fĂ„r vĂ€l gĂ„ det med.

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. Linda

    Har varit pÄ ackis med sonen nÄgra gÄnger sen i vÄras. MÄste sÀga att jag Àr chockad hur lite folk i Uppsala respekterar Corona. Folk trÀngs pÄ tÄgstation och bussarna. DÄliga pÄ att hÄlla avstÄnd i affÀrerna. PÄ ackis finns det knappt nÄgon handsprit. Inte ens pÄ toaletterna. TÀnk vad olika det kan vara pÄ olika delar i Sverige.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Hm… jag har sprungit allt för mycket pĂ„ akkis under vĂ„r/sommar, pĂ„ flera avdelningar och Ă€ven olika byggnader. Det finnns handsprit ungefĂ€r var femte meter:) sitter pĂ„ vĂ€ggarna och stĂ„r lösa flaskor överallt. Det har alltid funnits handsprit i överflöd sĂ„ lĂ€nge jag hĂ€ngt dĂ€r, började jobba dĂ€r 89.
      SÄ just dÀr kan jag inte hÄlla med dig.
      Jag tycker ocksÄ avstÄnd hÄlls i butiker. Men kollektivtrafik har jag noll koll pÄ.
      Jag som bor hĂ€r tycker Uppsalaborna respekterar och sköter sig överlag vĂ€l 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting