Okategoriserade

Jag är ensam hemma!!

Fy farao vilken märklig känsla!

Det händer väldigt sällan, sen Corona har det inte hänt en enda sekund faktiskt.

Överlag så är det inte något jag är van vid, sen Janelle föddes, min äldsta, för 26 år sen så har jag försökt vara med mina barn så mycket som möjligt. Jag har jobbat, men fokus har alltid varit att vara med dem. Jag har alltså varit iväg, på jobb och roligheter, men att vara ensam hemma är en annan sak. Det är bara konstigt:)

Jag väntar hela tiden på fotstegen i trappan eller att micron ska gå igång i köket men det är tvärtyst. Vad som är ännu lite mer jobbigt är att det är lika tvärtyst på hela gatan. Det har kört förbi nån bil men jag tror inte jag sett nån promenera förbi. Det brukar vara ett antal hundägare och föräldralediga som traskar förbi, men inte idag. Det finns många pensionärer i området men de syns inte heller.

Jag brukar också höra ljud från skolan, den ligger runt 6-700 meter bort. Och från området intill brukar det också höras saker. Kanske har det varit en zombieapokalyps? Utan att jag fattat det? Kanske är det bara jag och de bilburna som överlevt? Det vore ju onekligen lite trist😂🙈

Jag har haft Novalie hemma från gymnasiet nästan hela vårterminen. Patricia pluggar också hemma, men jobbar ibland och idag tror jag hon skulle ha ett tiotimmars pass. Idag är alla andra i skolan eller jobbar. Jag får väl vara glad som har Doris och katterna. För att vara helt ensam är en gren som inte tillhör mina bästa.

Inte så att jag är rädd eller orolig men det känns inte som det ska. Var snälla och säg inget om att det kommer vara min verklighet så småningom för det är inget jag längtar efter. Jag tror faktiskt att jag kommer öppna upp mitt hem för behövande av något slag då. Kanske jourhem eller fosterhem eller nåt sånt. Eller, så kommer jag inse att det är lattjolajbans att styra helt själv:)

Det får framtiden utvisa.

Just nu har jag druckit en kopp kaffe och ska hämta en påtår innan jag i min ensamhet påbörjar lite jobb. Äntligen! Sommaren är alltid en tid av mindre samarbeten och så Corona på det så fattar alla att det inte är så kul ekonomiskt. Det är ju mitt jobb så jag hoppas att ni uppskattar även det.

Jag vet att en del ogillar samarbeten men de är, förutom att vara en nödvändig del i att jag kan blogga, för mig väldigt kul att göra:) Jag samarbetar med företag och saker som jag själv gillar och gärna promotar. Det är roligt och utmanande att försöka få till texter som går igenom korrektur utan problem, och det roligaste av allt är när företagen ger mig feedback att ni handlar. För då vet jag att jag gjort ett bra jobb:)

Det är en cirkel. Alla är viktiga för alla❤️

.

Senare idag ska jag också åka och handla på Systembolaget. Det är inte allt för ofta jag är där, senaste gångerna har det varit som ombud för mamma/pappa eller nån av mina över 20 år gamla barn:)

Men i morgon är det kräftskiva med delar av Friskis-gänget:) Det ska bli kul!

Så tipsa gärna om era allra bästa drycker till kräftor. Jag har noll koll förutom snaps 😂🙈och det kan man ju inte dricka ohejdat hela kvällen.

Öl känns klokt? Jag vet att i 17-1800-talets London var det billigaste sättet att bli mätt att äta en tallrik ostron från Themsen och ett stop Guiness😜 Alltså borde öl och skaldjur funka? Guinness blir man ju mätt på enbart så det kanske är bra…?

Jag vill gärna må bra på lördagen för då är det kalas för Jack 🙂 så allt för starka drycker går bort😎

Så, nu är det dags att jobba! Sen jobba i trädgården.

Vi hörs 😘

Kommentarer

  1. Emma

    Jag tycker torr cider är godast till kräftor. Annars kan jag tipsa om mitt smarta ”trick” för att inte bli för onykter på kräftskivor – köp alkoholfri öl eller sån med låg alkoholhalt på mataffär (den tyska kedjan har bra alternativ).

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting