Okategoriserade

Tillbaka till skolan:)

Innehåller reklam och annonslänk för Zcooly

.

Som ni vet så har skolorna börjat. Med det kommer även det eviga tjatet om läxor. Även om barnen är duktiga på att både komma ihåg, och göra dem så måste jag ibland puffa på dem. Ett av mina allra bästa ”knep” har jag fått till skänks av Zcooly.

”Gör läxorna nu så får du spela Zcooly sen.”

Det funkar varje gång;) För så kul är de här spelen.

Zcooly är lärande spel inom matematik. De är utvecklade i samråd med erfarna pedagoger och följer läroplanen i varje årskurs. De passar för barn mellan 5-12 år.

Många skolor använder sig faktiskt av Zcooly i sin undervisning 👌🏼För mig som är usel på matte (dyskalkuli ni vet🙈) så är det här en oerhörd hjälp i att kunna hjälpa barnen. Det känns för mig väldigt tryggt att låta barnen spela hur mycket de vill. Det blir på alla sätt och vis en meningsfull skärmtid.

Spelen är lugna, inget blippande och tjutande, vilket jag och mina öron uppskattar 🙂 Man får ta den tid man behöver för att tänka efter.

Jordan och Jamie har en varsin sida i Zcooly, med en egen avatar som de kan byta kläder och styla som de vill.

Som förälder kan man ju vilja veta vad barnen gör, och då finns det en Föräldrasida där man kan se barnens framsteg och allt möjligt.

Jag älskar att det låter inbjudande till och med för oss vuxna. Och… det ÄR kul spel 🙂

Vill ni testa Zcooly en månad helt utan kostnad?

Ja, det vill ni:)

Ni kan klicka HÄR så kommer i direkt till erbjudandet 🤗

Och till er som redan skaffat Zcooly – glöm inte bort det nu efter ett långt sommarlov!

Jag kan verkligen, från djupet av mitt hjärta, rekommendera det❤️

Kommentarer

  1. mässing diskbänk

    Den här bloggen tar definitivt enorma ansträngningar av dig. Bra jobbat!. Great content as always. I like the idea of using listicle posts on social media. Even I used this few times and it has always worked great for me.

  2. Marie

    Önskat de funnits en sådan app när jag var barn 🙂 Fanns bara professor matte dåtidens bärbara app men va bara enkla tal som typ 7*2 så skrev man då 14 så fick man svaret rätt och svarade man fel så stod de fel el försök igen kommer inte ihåg. Blev inte direkt välanvänd speciellt då de inte va de första årens matte som var svår utan när de började blanda i x, y och hala alfabetet i talen som mina matte kunskaper gick från väldigt bra till öhh matte är de något man kan äta 😂
    Och därtill lärare som inte hade tid för alla elverna no good kombo. Att jag ens klarade matten i gymnasiet är för mig ett under. Men sen läste jag om gymnasiet och äntligen lärare som både hade tid och förmåga förklara så lyckades bättre omgång 2 🙂
    Fast jag har hittills aldrig hamnat i en situation där jag behövt räkna med vare sig x el y el nån annan bokstav heller så jädra meningslös tragglande till ingen nytt

  3. Malin

    Nej såååå roligt tyckte inte mina pojkar 6 o 8 år att det var. Alla andra data o tv spel är mycket mer lockande. Har provat två provperioder, men inte valt att förlänga, för efter två veckor har de ledsnat.
    Men den äldsta hann lära sig klockan en sån period. För just det ändamålet var det väldigt smidigt med ett digitalt verktyg, dra visarna och få svar direkt om det blev rätt eller fel.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting