Okategoriserade

Grindarna är på rekond:)

Tänk att man kan ha så mycket att göra, fast man inte gör nånting? Jag tycker att jag yrar runt mest hela tiden utan att det händer så mycket. Jäkligt frustrerande!

Men det händer saker:) Idag till exempel försvann mina grindar, bara sådär så kom Jimpa och lyfte av dem, de ska få ny färg och små hjul fastsvetsad under. Jag har krånglat med de här grindarna i evigheter känns det som. Ni kanske kommer ihåg hur syrran och jag slet som idioter för att få av ett jäkla armeringsjärn? Men sen var det en skruv som dragits rund som gjorde att jag inte kunde få loss den, och grinden har varit nere på marken till och från. Jag har försökt montera på hjul under den, och den idén fick jag MVG på i alla fall:) Men när man inte har riktiga saker att jobba med utan måste frilansa hela tiden så håller det inte alltid så bra. Ibland dock, som när vi tejpade fast en luftslang i motorn på en gammal Saab på dåtiden, så höll det i åratal:) Kirurgtejp kan användas till mycket;)

Ja, det kommer bli så fint och bra med grindar som glider fram och inte skrapar mot marken. Doris får sitta fast i lina på gården nu, så hon är inte så nöjd;)

Det är massa annat som ska bli fixat också, han kan allt, den där rackarn, och ser allt också. Så lite som arga snickaren spänner han ögonen i mig och frågar: ”Men? Hur fan kan du ha det sådär? Det bor ju barn här, det är FARLIGT fattaruväl?” Och sen fixar han:) En av mina helt klart bästa vänner 😀

 

Idag var det dags för ett HIT-pass. Jag som inte kan sova(blä) har sovit så lite de två senaste nätterna, och var lite orolig över hur det skulle gå. Men vafan, man får ju testa. Och med sovit lite menar jag sovit precis inget alls ena natten, bara legat och glott i taket till klockan strax före sju, och den andra natten, till idag, så sov jag nog två timmar och sen vaknade jag, och låg sen och småslumrade. Nej, det är inte så bra och ja man blir seg. I går var jag på fötter hela dagen, men idag var jag tvungen att sova en timme. När man känner sig vimmelkantig så är det klokast, även om det kan straffa sig sen. Men, då har jag i alla fall sovit en timme:D

Syrran och Patricia messade att de avbokat HITen så jag fick åka solo. Väl där sen så var ju träningskompisarna, så man kunde förfasa sig över banan ihop. Den var jobbig. Inte som den vi haft förut, och vi fick en mjukstart med ”bara” fyra minuter per station istf sex som han gillar att låtsas är fyra;) Och en tafatta som avslutning. Sen kunde man i lugn och ro åka hem och sjunka ner på en stol. Äta och duscha och sen var det pluggdags. Jag var tvungen att göra en komplettering på min sommarkurs. Värdelöst, jag gillar inte att missa saker. Men så blir det ibland, och jag tycker fortfarande att jag redan fått med det som efterfrågades, men läraren var ju av en annan åsikt. Jag mailade tillbaka och diskuterade med henne först, det är väldigt svårt att låta konkret och inte gnällig när man ska försvara sitt arbete:) Dock enades vi om en variant av komplettering som båda kände var ok. Så nu är den inne och jag håller tummarna att det var vad som önskades, jag är inte helt säker.

.

Jag har registrerat mig på de nya kurserna och ser fram emot det:) En av tjejerna hade lagt ut en bild på kurslitteraturen på Facebook och då insåg jag att just jäklar, man ska ha sån också. Jag har legat av mig under sommaren. Får ta tag i det i morgon.

För nu ska jag sova. Läsa lite, och ligga på spikmattan som brukar funka väldigt avslappnade och ta en tablett magnesium som också det kan hjälpa till med sömnen. Det vore trevligt om min ”somnanärmanläggerhuvudetpåkudden” kunde komma tillbaka.

Jag skulle berätta nåt för er, men än alldeles för luddig i skallen, så det kommer jag tillbaka till sen:)

Och vi hörs snart igen:) Natti natti:)

 

Kommentarer

  1. Annika

    På tal om dålig sömn. Jag tar melatonin. Sömnhormon. Finns på hälsokosten. Dock ej i Sverige tyvärr. 3mg. Min sambo tar söndagen innan måndag då han oftast är upp i varv. Jag tar tre. Tack för att du delar med av ditt liv/familj<3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting