Okategoriserade

Jag vet att det kommer uppröra 🙈

Men sÄ hÀr Àr det:

SÄ, i dialog med vÄr regionala smittskyddsansvarige lÀkare hÀr i Uppsala, som ju har dialog med FHM och övriga, sÄ förblir Friskis öppet.

Det Àr alltsÄ sanktionerat och vÀl grundat.

Jag har Àven hört att en av de högsta ansvariga inom FHM trÀnar hÀr NU sÄ jag kÀnner mig helt trygg med detta beslut.

Det kan bli Àndringar. Det kan ske snabbt, men sÄ hÀr Àr det just nu.

Jag vet att vissa av er nu tuggar fradga av indignation och ilska men försök sitta pĂ„ era hĂ€nder😁Jag vet att det kommer vara svĂ„rt. Men se det som en prövning i acceptans. Ni kan inte Ă€ndra pĂ„ det, sĂ„ acceptera det bara. För er egen sinnesfrid helt enkelt.

Har ni inget snÀllt att sÀga vill jag att ni Àr tysta.

SÄ, nu ska jag Äka och byta dÀck pÄ bilen, och sen slÄ in tusen paket till adventskalendrarna:)

Det blir kul😂

Vi hörs senare!

Kommentarer

 1. Annika

  Hej,
  Jag vet inte om du lĂ€ser kommentarerna med tanke pĂ„ att du visste/vet vad som vĂ€ntas efter detta inlĂ€gg. Jag vill bara sĂ€ga att jag blir oerhört ledsen av att lĂ€sa ditt inlĂ€gg. Jag har följt din blogg nĂ€stan frĂ„n början och tycker (i vanliga fall) att det Ă€r vĂ€ldigt rolig och bra lĂ€sning. Du bjuder pĂ„ dig sjĂ€lv och det kĂ€nns som vi fĂ„tt lĂ€ra kĂ€nna dig och din fina familj (Ă€ven om jag sĂ„klart vet att du inte skriver allt!). Eftersom jag egentligen gillar bloggen vill jag helst inte sluta lĂ€sa den, men nu kĂ€nns det som att en ”vĂ€n” (dvs du) har visat en sida som man aldrig hade förvĂ€ntat sig och de tankarna/kĂ€nslorna kommer ju tyvĂ€rr finnas kvar lĂ„ngt efter att Corona Ă€r borta och vi alla förhoppningsvis kan leva ”vanliga” liv igen. Jag har alltid tyckt sĂ„ mycket om dig och hĂ„ller nĂ€stan alltid med dig nĂ€r du ”ryter” ifrĂ„n, men nu vet jag inte vad jag ska tycka lĂ€ngre…. Ser fram emot att lĂ€gga detta bakom oss och bygga upp förtroendet för dig igen (oavsett om du bryr dig om det eller inte sĂ„ vill jag ju egentligen tycka om dig och följa bloggen).

 2. Maria

  HĂ€r har Sveriges statsminister vĂ€djat till svenska folket att INTE besöka gym och andra stĂ€llen dĂ€r det rör sig mĂ€nniskor. ÄndĂ„ vĂ€ljer du att enbart tĂ€nka pĂ„ dig sjĂ€lv. SĂ„ oerhört respektlöst mot mĂ€nniskor som arbetar inom vĂ„rden och dina medmĂ€nniskor. Jag skiter i att olika gym och andra nĂ€ringsstĂ€llen bedyrar att de Corona-sĂ€krar sin verksamhet, vi ska inte gĂ„ dit! Hur svĂ„rt kan det vara? Att du sen lĂ€gger ut inlĂ€gg dĂ€r du nĂ€stan skryter om detta och undanbeder dig kritik … ja vad ska man sĂ€ga?

 3. Anonym

  Du vill ha brÄk och tycks gilla nÀr folks Àger emot dig och du fÄr frÀsa till. I annat fall hade du hÄllet tyst och gjort som du velat. NÄgon diplomat Àr du inte.

 4. K

  Du provocerar Carola
  Det ser du ju av de kommentarer du fÄtt.
  Jag kan bara sÀga att jag tycker ni som nÄr ut till mÄnga istÀllet ska föresprÄka och pÄminna om de restriktioner vi har.
  Om du sen trotsar sÄ Àr det upp till dig och det behöver du inte ens skriva vem som Àn föresprÄkar vad.
  Vi mÄr bÀttre av att röra pÄ oss, det Àr klart.
  Men gör det hemma eller pÄ gym eller var du vill men lÄt i sÄ fall bli att berÀtta.
  Nu har jag i dagarna lĂ€st flera s k influensers som klart och tydligt talar om att vi ska följa regler och föreskrifter men att ”de minsann gör pĂ„ sitt sĂ€tt”.
  Jo, ibland kan man göra pÄ sitt sÀtt men lÄt inte andra veta det.

 5. Mia

  I presskonferensen i dag sÀger de att man inte hitta kryphÄl för att kunna göra som man brukar. Man ska INTE gÄ pÄ simhall, gym, bibliotek bara för det Àr öppet. De har inte laglig rÀtt att stÀnga dÀrav Àr en del öppet.
  NĂ€r du dagligen gĂ„r och trĂ€nar, testar du dig innan dĂ„? MĂ„nga har ju smitta utan symptom och med tanke pĂ„ hur mĂ„nga ni Ă€r i familjen sĂ„ trĂ€ffar ni gissningsvis flera hundra personer dagligen – och kan dĂ„ föra smittan vidare till hundratals familjer..
  Jag FÖRSTÅR att du vill trĂ€na och mĂ„r bra av det, men nu handlar det om att rĂ€dda liv!
  Gör som du vill men skriv inte om det, det Àr vÀldigt provocerande för oss andra som faktiskt gör vad vi kan med att vi hÄller oss hemma, jobbar hemma, inte trÀffar nÄgon, handlar med hemkörning, mm.

  StĂ€ll in – stĂ€ll om!

 6. Helena

  Absolut aktuellt och viktigt samtalsĂ€mne men…
  var det verkligen nödvÀndigt att skriva just detta inlÀgg. Det Àr en olustig stÀmning hÀr som du fortsÀtter att trigga. TrÀna om du bedömer att det Àr lÀmpligt för dig och andra.
  Och du. SÀg nu inte det dÀr med att det Àr din blogg och att det Àr valfritt att lÀsa det du vÀljer att skriva.

 7. Lena

  VÄr statsminister har tydligt pÄ en presskonferens gÄtt ut med uppmaningen att man inte skall besöka gym och shoppingcentra. Detta kÀnns verkligen provocerande. FörstÄr inte varför det mÄste till en lag för att man skall fatta. Varför inte trÀna utomhus? Förhoppningsvis kommer det en tid nÀr vi alla kan leva som vanligt igen. Fast den tiden kommer kanske inte för alla eftersom vissa struntar i att följa de anvisningar som basuneras ut av bland annat vÄr regering.

  1. Jessica

   Det Àr illa med alla som bryter mot rÄd och rekommendationer, men nÀr en influencer gör det Àr det riktigt illa. Kollar man pÄ definitionen av influencer stÄr det att lÀsa:

   ”Influencer (influerare-frĂ„n engelskans pĂ„verkare) Ă€r en inspiratör, motivatör, opinionsskapare som genom sitt agerande pĂ„verkar vad andra mĂ€nniskor gör. Ofta Ă€r mĂ„let att fĂ„ folk att handla vissa varor eller tjĂ€nster vilket gör att influencern ocksĂ„ Ă€r sĂ€ljare och marknadsförare.”

   SĂ„ likavĂ€l som Carolas inlĂ€gg frĂ„n matsmart och cellbes, som ska fĂ„ oss att köpa- lika mycket kan ett sĂ„dant hĂ€r inlĂ€gg fĂ„ mĂ€nniskor att gĂ„ till gymmet…
   SÄ jÀkla dÄligt. GÄ och trÀna om du tvunget kÀnner att du mÄste, gör det för all del, men skriv inte ut det och pÄverka andra lÀsare!

 8. Anette

  Ja, skulle jag vara du Carola skulle jag inte gĂ„ pĂ„ gym just nu. Bara för att man fĂ„r behöver man inte göra det… Jag bor i Finland och hĂ€r har det varit hĂ„rda regler frĂ„n början och skillnaden mot er svenskar tror jag Ă€r att vi, just det, följer rekommendationerna frĂ„n regeringen!! HĂ€r var gymmen ocksĂ„ öppna senare i vĂ„ras, men det var fĂ„ som gick pĂ„ dem. Nu har vi i vĂ„rt omrĂ„de fĂ„tt ha upp gymmen, detta p.g.a. att vi endast haft ett fĂ„tal fall hĂ€r i trakten. Skulle vi ha smittspridning som den ni har i Uppsala/Sverige, skulle jag inte gĂ„ pĂ„ gym och de skulle ocksĂ„ stĂ€nga.
  Tycker att du tar lite lÀtt pÄ detta. Du har ju ocksÄ gamla förÀldrar. AvstÄr du dÄ ocksÄ frÄn att trÀffa dem nÀr du vÀl trÀnat pÄ gymmet?
  Jag förstĂ„r sĂ„ vĂ€l nu varför smittan sprids i Sverige om mĂ„nga tĂ€nker som du…
  HĂ€r har vi ocksĂ„ munskyddsrekommendation och vi har nu anvĂ€nt munskydd överallt i över en mĂ„nad. Även 14-Ă„riga sonen anvĂ€nder munskydd i högstadiet. PĂ„ sĂ„ vis har ju smittspridningen stannat av.

 9. Lena

  Det Ă€r nog ingen hĂ€r i kommentarerna, ute i samhĂ€llet eller i regeringen som ifrĂ„gasĂ€tter betydelsen av att röra pĂ„ sig. Det Ă€r inte det frĂ„gan gĂ€ller. Det handlar om VAR vi rör pĂ„ oss. Regeringen ber oss nu (lagstöd saknas för ett förbud) att rĂ€dda oss sjĂ€lva och vĂ€rlden genom olika nödvĂ€ndiga inskrĂ€nkningar i vĂ„rt vanliga liv. Att sĂ€ga sig inte kunna förĂ€ndra sina rutiner kring motion och rörelse under nĂ„gra veckor, som ju detta just nu i första hand handlar om, Ă€r sorgligt. Det finns SÅ mĂ„nga möjligheter till rörelse och motion utanför gymen, bĂ„de utomhus och hemma. Vi har alla fĂ„tt stĂ€lla om vĂ„r vardag pĂ„ olika sĂ€tt. Att dĂ„ stĂ€lla in nĂ„gra gym-besök mĂ„ste nog betraktas som nĂ„got av det lindrigaste i vĂ„r corona-kris-vardag. Att ta hand om sin hĂ€lsa genom att gĂ„ pĂ„ gym Ă€r ETT sĂ€tt, dock inte det enda. Just nu ska vi vĂ€lja andra sĂ€tt.

 10. Julia

  Jag brukar aldrig kommentera men… Jobbar ocksĂ„ inom vĂ„rden och gĂ„r pĂ„ Friskis! Är sĂ„ tacksam att de kan ha öppet, de Ă€r extremt noga bĂ„de pĂ„ gymmet och passen, man kan verkligen hĂ„lla avstĂ„nd. Och de Ă€r min rĂ€ddning och Ă„terhĂ€mtning efter lĂ„nga stressiga dagar med sjuka kollegor. Orkar helt enkelt inte ta mig ut i mörkret och springa dĂ„ men att fĂ„ gĂ„ hit pĂ„ ett roligt pass Ă€r sĂ„ otroligt vĂ€lgörande och gör att jag orkar gĂ„ till jobbet dagen efter igen och ge jĂ€rnet. Phu, ville bara fĂ„ det sagt 😉

  1. Jessica

   Kan du dĂ„ svara pĂ„ hur man inte kan hĂ„lla avstĂ„nd i t ex en domkyrka eller annan valfri stor kyrka nĂ€r det vankas begravning? Endast 8 personer Ă€r tillĂ„tet…

   Jag förstÄr inte; VARI LIGGER SKILLNADEN??

   1. Vanessa

    Skillnaden ligger i att staten kan lagstifta om det som rör kyrkan och begravning men tyvĂ€rr inte om gym och köpcentrum. DĂ€rför ber statsministern alla att inte gĂ„ till t ex gym eftersom de inte har möjlighet att begrĂ€nsa/stĂ€nga det. Sen Ă€r det ju dĂ„ vĂ€ldigt trĂ„kigt att vissa inte tar sitt ansvar utan gömmer sig bakom att ”man fĂ„r för att det Ă€r öppet”. Givetvis Ă€r det ingen skillnad pĂ„ platserna… Det ena kommer de Ă„t, det andra inte o nu mĂ„ste vi stoppa smittan. DĂ€rför mkt trĂ„kigt att inte alla tar sitt ansvar.

 11. Jenny

  Åh jag tĂ€nkte just pĂ„ kalendrarna hĂ€romdagen och om du fortfarande gör dem. Att du orkar!! Jag har bara en unge och skulle aldrig idas 😂 Men förstĂ„r att det Ă€r enormt uppskattat ❀

 12. Blomman.

  Jag förstĂ„r och respekterar bĂ„de FolkhĂ€lsomyndigheten och ditt beslut men… Jag blir oerhört provocerad nĂ€r gymen Ă€r öppna, köpcenter och affĂ€rer Ă€r öppna som vanligt men vi fĂ„r bara vara 8 personer nĂ€r min svĂ€rfar ska begravas i kyrkan. Det finns ingen logik i detta för vi Ă€r max 20 gĂ€ster och kan sitta pĂ„ vĂ€ldigt stort avstĂ„nd men nu fĂ„r inte ens familjen ta ett sista avsked för grĂ€nsen pĂ„ 8 personer…. Men gymet Ă€r öppet!

  1. Sandra

   Fast en begravning/dop/bröllop osv i kyrkan rÀknas som en offentlig sammankomst/tillfÀllighet eller vad det nu benÀmns pga Àr kyrkan Àr offentligt och vem som helst fÄr gÄ in och medverka.. lÄter helt galet men sÄ knÀppt Àr det.

   Tro mig pÄ min sons dop sÄ kom ett par in och medverkade pga en av vÄra gÀster hade sagt att de skulle pÄ dop i kyrkan i nÀrheten av deras adress. Var bara tugga i sig den bollen. Vi kÀnner inte de tvÄ mer Àn att vi sett pÄ dop/bröllop hos en av vÄra gÀster..

 13. G C Hemdal

  Min rehab med styrketrÀning och bassÀng sÀger att vi skall komma för det rÀknas som sjukvÄrd och inte friskvÄrd, det gör vÀl hennes ocksÄ, hon har ju fÄtt en skada i benet!!

 14. Linda

  Inte konstigt det Àr som det Àr i Uppsala. Vi tillbringar en del tid pÄ ackademiska med vÄran som. Ingen som anvÀnder visir eller munskydd.

 15. Malin

  Fast vet du. FHM och regeringen har sagt till dig och alla andra, och beskedet Àr tydligt; du ska inte gÄ pÄ gym JUST NU. Det kan vÀnta nÄgra veckor.
  Jag tuggar inte fradga, men jag blir sĂ„ oerhört frustrerad pĂ„ mĂ€nniskor som gör sina egna tolkningar av rekommendationerna, som ”bara ska” och som ska hitta kryphĂ„l till att deras ”viktiga” grejer Ă€r okej.
  Det spelar liksom ingen roll vad Friskis Uppsala skriver pĂ„ sin instagram-sida – VĂ„r regering och FolkhĂ€lsomyndigheten har sagt att VI SKA INTE GÅ PÅ GYM.
  Sen kan du komma med hur mÄnga ursÀkter och förklaringar som helst, men sÄ Àr det. Skriv istÀllet att trÀningen Àr sÄ viktig för dig att du struntar i rekommendationerna, för det Àr ju vad du gör.

  1. Kristina

   Klockrent. HÄller med till 100%. Det gÄr att trÀna utomhus och fÄ de positiva effekter som trÀning ger. Vill man gÄ pÄ gym hellre Àn att hjÀlpa Sverige att ta sig igenom detta? Ja uppenbarligen.

 16. Marie

  Det Ă€r inte lĂ€tt det dĂ€r nĂ€r gym hĂ„ller öppet men man avrĂ„ds att gĂ„ dit – men det betyder ju just; tĂ€nk dig för först! Och det om nĂ„got uppfattar jag definitivt att du Carola gör, sedan lĂ„ngt innan detta med pandemin ocksĂ„. Det finns MASSOR med anledningar att vara orolig och det finns MASSOR med anledningar att försöka leva sitt liv pĂ„ ett sĂ€tt som gör att man orkar med i lĂ€ngden, tex dĂ„ trĂ€na. Covid Ă€r skit, ja, men det finns ju sĂ„ otroligt mkt annat att vĂ€ga in i det dĂ€r med risken att smittas av just det. Smittspridningen Ă€r skit, ja, men med eget ansvar och att man följer det sĂ„ lĂ„ngt man kan, men samtidigt jobba för att orka i lĂ€ngden, för att orka hĂ„lla ut, det Ă€r lika viktigt det. Livet Ă€r fullt av saker som man hĂ€nda, och covid Ă€r en av dem, ja, ytterst aktuell naturligtvis. Men ska vi orka med att leva ocksĂ„, att mĂ„ bra i allt detta sĂ„ Ă€r det ju just det, anvĂ€nda sitt sunda förnuft och hĂ„lla de riktlinjer som finns, sĂ„ lĂ„ngt vi kan, sĂ„ mĂ„ste man fĂ„ göra sina prioriteringar i det.
  Du, Carola! Heja!
  (Kan tillÀgga att jag jobbar i sjukvÄrden. Med covid. Inte naiv i detta, vill jag hÀvda.)
  Det var allt för mig, för nu. 😊

  1. Em

   Du skiter alltsÄ ocksÄ i att regeringen ber oss att lÄta bli? Det Àr inget val liksom, han sÀger Ät oss att inte gÄ dit. Det Àr folk som ni som gör att restriktionerna blir hÄrdare.

   1. Marie

    Nej jag mÄste svara pÄ detta med. Det som gör att restriktionerna blev hÄrdare Àr för att folk inte följde de restriktioner som fanns, i att tex hÄlla avstÄnd, vara helt frisk innan man befinner sig i nÄgot som helst sammanhang, trÀngas pÄ klubb, etc.
    Och du, tÀnk pÄ din ton. Pandemin och dess konsekvenser Àr svinhÄrt, men tror du att du personligen klarar av situationen bÀttre genom att skÀlla pÄ Carola (eller var det mig, hÀngde inte med dÀr riktigt)? Jag tror vi alla Àr lika fruktansvÀrt less pÄ detta nu, men ta du hand om dig nu sÄ tar jag hand om mig.

    1. Em

     Till dig, 100 %. Att Carola helt struntar i restriktionerna förstÄr vi redan. Tror inte en sekund pÄ att du jobbar i vÄrden, har en mamma som jobbar i receptionen pÄ vÄrdcentral och knappt hanterar covid-19 och hon Àr stenhÄrd mot oss alla att vi verkligen mÄste skÀrpa oss. Knappt gÄ till ica om det inte Àr superviktigt. Du borde skÀmmas över dig sjÀlv, det Àr helt jövla idiotiskt att sÀga till folk att strunta i vad regeringen sÀger. Som de ber oss sÀga för att underlÀtta för just vÄrden.

  2. Marie

   Marie!!! Du jobbar inom vÄrden och tycker att man ska gÄ pÄ gym? Jag tror inte att det Àr sant! Det Àr ju dÀrför det finns sÄ mycket restriktioner, sÄ att sjukvÄrden inte blir belastad.

   1. Marie

    Hej, ja jag anser att mĂ€nniskor Ă€r kapabla att göra sina val, ja. Som personen hĂ€r ovan, ocksĂ„ i vĂ„rden, ocksĂ„ pĂ„ Friskis (heja dej med för övrigt), mĂ€nniskor behöver andningshĂ„l för att mĂ€kta med detta. Tag ditt ansvar, absolut. Frisk och med avstĂ„nd och att man gör rent grejerna efter sig, Ă€r att ta ansvar för situationen. Det Ă€r det ocksĂ„ att ta ansvar för sin egen hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende. Jag tĂ€nker att det snarare gĂ„r hand i hand, kan man ta hand om sig sĂ„ orkar man med hela hĂ„ll i hĂ„ll avstĂ„nd – grejen.

    1. Karin

     Fast statsministern var tydlig med att vi inte ska göra egna val och hitta pÄ anledningar varför det inte gÀller dem. Det Àr inte upp till var och en att avgöra.

     1. Vanessa

      Karin- man upphör inte att förvĂ„nas… Hur kan man tycka att man ska ”fĂ„ ta egna val” nĂ€r vĂ„r statsminister sĂ€ger att just nu ska man inte göra det- följ vĂ„ra rekommendationer…. SkrĂ€mmande!

 17. lo

  JAG TYCKER ATT DU SKA VARA TYST , HAR MAN INGET SNÄLLT ATT ………….đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€

 18. Karin

  Om den som leder Sverige dvs statsministern sÀger att vi inte ska gÄ pÄ gym eller göra egna tolkningar som du gör för att reglerna inte ska gÀlla dem sÄ Àr det skit samma vad Friskis i Uppsala sÀger. Regeringen eller riksdagen har inte laglig rÀtt att stÀnga sÄ dÄ ber oss att hjÀlpa till. Jag tuggar inte fradga men jag Àr oerhört förvÄnad över din attityd och egoism nÀr mÀnniskor dör. FörstÄr inte hur nÄgon kan vara sÄ egocentrisk.

 19. Maggan

  Men om du nu inte vill ha nÄgra synpunkter
  Varför skriver du om det. NÀr du överhuvudtaget inte kan ta nÄn form av kritik

 20. Em

  Helt idiotiskt nÀr regeringen ber ALLA i hela Sverige att inte gÄ till gymmet. Att de har öppet innebÀr inte att man mÄste gÄ dit. Sluta sÀg att du följer restriktioner nÀr du inte gör det.

 21. Syster yster

  Eller sÄ har de en svag styrelse som inte vÄgar fatta de beslut som Friskis och Svettis har gjort bl a i Falun, BorlÀnge och Eskilstuna. DÀr stÀnger man sina gym ett antal veckor framÄt i tiden.

 22. Petra

  Jag kan bara tycka att det Àr sÄ sjukt orÀttvist att alla glada motionÀrer fÄr fortsÀtta men ungdomsidrotten frÄn 15-Äringar fÄr inte tillÄtelse.
  Det finns olika idrottsverksamheter som alls inte borde beröras av detta, dÀr det absolut inte finns nÄgon nÀrkontakt och/ eller grupperna Àr sÄ smÄ att det inte gör skillnad.
  Tycker synd om ungdomsidrotten! Det kan slÄ sÄ hÄrt för vissa idrottare.
  Varför kan restriktioner Ätminstone inte vara rÀttvisa?!

  Hade jag varit ensamstÄende mamma, med noll backup frÄn mitt ex, till vÀldigt mÄnga barn hade jag tagit mig en seriös funderare och tÀnkt vad som hÀnder om jag blir smittad. Men det Àr jag. Jag sÀger inte att alla ska tÀnka som jag.

  1. G C Hemdal

   Min rehab med styrketrÀning och bassÀng sÀger att vi skall komma för det rÀknas som sjukvÄrd och inte friskvÄrd, det gör vÀl hennes ocksÄ, hon har ju fÄtt en skada i benet!!

   1. carina

    HÀr har dom stÀngt alla varmvattenbÀssÀnger,mitt barnbarn som har adhd och autism,gÄr en gÄng i veckan, men nu Àr det stÀngt. Och nu har dom stÀngt Àven alla badhus,och det tycker jag Àr bra, i dessa tider. Sedan sÄ mÄste det ju gÄ att trÀna utomhus,den hÀr pandemin tar ju slut nÄn gÄng.

  2. Camilla

   Tycker ocksÄ att detvÀr konstigt att Friskis och Svettis som Àr en förening och dÀrmed borde hamna under samma regelverk som övriga föreningar som bedriver verksamhet för personer Àldre Àn födda 05.Dvs all trÀning och tÀvling instÀlld för personer frÄn 15Är och uppÄt.Undantaget föreningar som avlönar sina spelare.

   1. Petra

    Men i skolan fÄr 15-Äringarna + trÀffas utan vidare.
    Jag Ă€r för restriktioner för att begrĂ€nska smittspridningen, men mot att de Ă€r sĂ„ orĂ€ttvisa. Jag Ă€r helt övertygad att Carola och övriga motionĂ€rer kan stĂ„ över nĂ„gra veckors trĂ€ning. I synnerhet som statsministern har sagt att nu gĂ„r vi inte till gym…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing