Okategoriserade

Denna väntan :)

Hejsan svejsan:)

Jag sitter här och väntar på att få låna min tv😅 Det är nackdelen med lov, att alla kids är uppe hur länge som helst. Men det är även fördelen för alla älskar att mysa runt och bara vara.

Jamie är ute mest hela dagen med kompisar, de spelar fotboll eller ränner runt i skogen. Sen kommer han in och vill spela dator och då är tjafset igång. Alla ska spela och trots att vi har två datorer, plus att Novalie har sin egen, så ska alla ha den ena. Jag kan ju tycka att har man varit ute och ränt så är det ett plus i spelkön men så tycker inte ungarna. Nädå, då hamnar man sist i kön. Så tjafsar de lite till och i bästa fall löser de det hela:)

Eller, så blir jag vansinnig och morrar😎

Den som inte spelar hamnar då framför Tv:n och kollar på Youtube, så det är vad man bjuds på:)

Nu har vi kollat på JLC , de är ändå kul till skillnad från mycket annat.

Jag väntar lite till då. Antingen blir det Endgame om Corrinda kommer, annars kör jag på John Wick3. Det är Keanu Reeves som är John Wick och ungefär enda anledningen att se på dem🙈

Men det är å andra sidan en stor anledning. 😍 Det lutar åt Keanu:) inte det minsta tråkigt.

.

Annars har jag gjort så lite som möjligt idag. De här dagarna mellan jul och nyår är de mest softa på hela året. Det händer inte så mycket någonstans. Knappt några mail, vilket är superskönt. Jag njuter och försöker passa på att bara vara. Jag har laddat några maskiner tvätt och vikt lite men annars är det inte mer än nödvändigt.

Jag har en jäkla massa Borde, men prokrastinerar lite till. Jag behöver några dagar att bara vara.

Tränat lite har jag gjort, det var det mest ansträngande på hela dagen:)

Sen börjar det ju närma sig nyårsafton. När jag frågade ungarna vad de ville göra/äta, så suckade de bara. ”Åh just ja! Det är ju en till såndär helg!”

Kul😂

Vad äter ni? Jag är inte sugen på att laga mat alls. Helst bara trycka in färdig lasagne i ugnen men det är ju lite väl trist. Barnen är till noll hjälp. Corrinda har sagt sushi och det gillar ju jag, men inte barnen.

Vi får väl göra som vanligt, ta en runda i affären och se vad som finns.

Men dela gärna med er av era menyer!

Nu verkar bloggen krångla, inte bra, men jag testar att ladda upp detta och lämnar den sen i fred:)

Keanu! Here I come 😍 Natti natti 😘

Kommentarer

 1. Agneta

  Jag tycker alltid nån slags buffé blir bra. Och behöver verkligen inte bli ett heldagsprojekt att fixa. Typ en skål med räkor med skal. Korv.Röror .Kött.Rökt lax.Grönsaker.Sallad.Bröd. Ja,vad ni gillar.Och serveras med läsk.
  Jag skrattar alltid när du skriver att du är lat,fastän du tränar som en elitidrottare!!
  Gott Nytt år,från en som läst alla,ja alla inlägg sen du började blogga.

 2. Kristina

  Har egentligen inte heller nån lust att laga mat men vi försöker väl hjälpas åt. Skagenröra till förrätt. Vi äter inte så mycket kött längre men oxfilé till varmrätt och chokladmousse till efterrätt. Fick champagne när jag fyllde år (10 dec), den dricker vi upp till förrätten. Det blir till att skriva lista nu och åka till mataffären.

 3. Ellinor Blomqvist

  Jag är så urless på mat men en halv hummer kan jag nog tvinga ner😘Om jag orkar så blir det nog en köttplanka och kanske en clementin lite senare.Gott Nytt År önskar jag dig och din familj🥳

 4. Elisabeth

  Vi ska äta löjromspizza till förrätt och kalvfile med hasselbackspotatis och brownie med varma hallon och glass. Har två söner som är kockar så vi hjälps åt att laga mat. Dottern som inte äter kött vill ha en skiva tonfisk.

 5. Lena

  Här blir det råraka med löjrom, rödlök och gräddfil till förrätt (barnbarnen får bananpannkaka med nutella och frukt), sedan plankstek med fläskfilé och chokladpudding till efterrätt (som 5 åringen fixar). Det blir jag, maken, dottern och två barnbarn som firar. Ha en fin nyårsafton och gott nytt år önskar jag dig och din familj!

 6. Gunilla

  Vi ska ät skagenröra till förrätt, smördegsinbakad lax och potatis, citronsås och grönsaker till varmrätt och så
  toscaäppelpaj med vaniljsås till efterrätt.

  1. G C Hemdal

   Om det kommer 💴 innan 🕒 00:00 vill jag ha förrätt toast Skagen huvudrätt inbakad fläskfilé med mögelost potatisgratäng eller stekt 🥔 harrcotesvertes och en nyårstårta 🍰 🎂 med raketer jag såg eller den klassiska 🍐 salladen. Hoppas vi får!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting