Okategoriserade

Lite trött :)

Innehåller reklam&annonslänk för Cellbes

Ja, jag är lite trött helt enkelt.

Av massa anledningar, som att jag inte är van vid att ha en tvååring i sängen, även om Jack sover gott så piper han till mellan varven i sömnen. Då kvicknar jag till på en jäkla grisblink. Går aldrig akututryckningsgenen ur beredskapsläge??

Jag misstänker att den är for life. Det är bra det med:)

Sen har jag pysslat på hela dagen med att ta bort granen och adventsljusstakarna.

Det tar mig flera veckor att få fram all jul, så att det bara tar några dagar att få bort den är tur:)

Granen hade stått till sig ordentligt nu. Från att vara frodig och glad till tvärdöd tog en natt. Inget barr satt kvar. De ramlade av av vinddraget när man gick förbi;)

Grenarna ramlade inte av, utan de klippte jag av;) och ner med i en säck. Det är det enklaste sättet att bli av med granen. Men mattan av barr på golvet var massiv. Och dammig;)

Nu står hörnskåpet där igen, jag släpar in det i sovrummet varje jul. Mörkt och tråkigt. Jag ska nog skaffa en lampa dit. Tycker att jag borde haft en tidigare men så är inte fallet. Eller vänta förresten🤗jag kanske brukar ha fuskljus på timer där? Ja, de står nog inne i skåpet när jag tänker efter.

Bra minne. Not.

Jack åkte hem vid tre, via babysimmet:) Han ville inte först, för man måste alltid visa att man älskar att vara hos mormor, fast det inte är just mormor som drar mest🙈😂 Men sen pussades han och var glad när de åkte. Det är så mysigt att få låna honom, och att det är så uppskattat från alla håll och kanter ❤️

Jamie och Lovelia har varit och åkt skridskor, Trixie var ute med sina kompisar också, så det var märkligt tyst i huset. Det är trevligare grader nu, med bara några minus. Men, det ska ju bli plusgrader några dagar nu för att sen frysa på igen. Det står väldigt långt ner på listan över roliga saker. Sabbar så mycket.

.

I morgon är det måndag igen. Fyra barn iväg till skolan, en hemskolas. I fredags fastnade Lovelia på engelskan, de skulle sätta in rätt ord i olika meningar. Orden var Piece, Peace och Peas.

Inte helt enkelt, men engelska har jag inga problem med, till skillnad från matten. Känns skönt att kunna bidra ibland i alla fall.

Tisdag är tre hemma och två i skolan. Lovelia och Trixies skola kör varannan dag. Till att börja med två veckor, men det förlängs nog. Det verkar ändå funka ok.

Ja.

Man löser problemen vartefter de uppstår:)

Jag vill tipsa er också, dels om att min fina fina långa kofta med huva är på rea nu👌🏼

Den är så jäkla skön! Dock kan jag meddela att det fastnade rätt mycket granbarr i den, men är huvudet dumt får kroppen lida;)

Cellbes har just nu superbra priser på massor av saker. Dels halva priset på massor av jackor! Dels extra låga reapriser på toppar och byxor. Jag satt igår och beställde massa bra saker. Corrinda och Patricia har ju länge gillat Cellbes och hittar massor, men nu har den mindre tjejtrion också upptäckt att det finns villhöver plagg där👌🏼

Jag tycker det är kul att det finns något för alla, både i ålder och storlek, de har från storlek 32-64👌🏼

In och kolla om ni kan fynda ni med.

Jag beställde förresten en sån här nu:

En termokjol. Flera av er har rekommenderat en, så nu när den var nedsatt så passade jag på. Jag kan inte tänka mig annat än att den är suverän, speciellt när man ska ut och frysa med Doris😁 Jag tycker kanske inte att den är så fashion;) men jag är hellre varm och ofashion än fryser:)

Återkommer med åsikt!

.

Nu ska jag städa klart det sista, ska bära undan lite, och sen sova.

Ha en fantastisk måndag!

Natti natti 😘

Kommentarer

 1. Katie

  Finns det babysim nu där ni bor? Här är allt inställt och jag som längtat efter barn i måååånga år och äntligen blivit mamma och så är allt inställt pga coronaviruset. I för sig vill jag inte utsätta oss för covid19 efter att ha sett vad jag har sett på jobbet men ändå. Och konstigt att det är olika på olika ställen? Här runt om på västkusten där vi bor finns inga babysim.

  Mysigt att vara barnvakt 💜

  1. Marie

   Kanske inte är i kommunens regi, i Gbg är de kommunala baden stängda men finns simhallar (inte kommunens) som har öppet här som kör babysim

   1. familjenannorlunda

    Stämmer! Det är privat, och de har anpassat massor, så de är väl nästan ensamma där. Även i vanliga fall är det små grupper.

  2. familjenannorlunda

   Grattis!! Vad typiskt! Men man kan alltid börja lite senare, hoppas att den här eländesperioden i världen snart är över!!
   De simmar på en privat förening, under väldigt anpassade former:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing