Okategoriserade

De ringde från Paradise Hotel…

Ja, så blev det då en inställd operation. Igen.

Inget att göra mer än gilla läget 🤷🏼‍♀️

Det är jag ändå rätt så bra på, speciellt om jag varit förberedd på det 🙂

Så jag tog den här dagen och gjorde det bästa av den. Rev ur sängkläderna och slängde ut täcket på vädring, satte barnen på städning, lite sånt. De fick själva bestämma ett område de skulle städa. Jamie var som vanligt minst villig att hjälpa till. Han är en busig kille med spring i benen som älskar att vara utomhus och leka. Han smiter undan så ofta han kan, men idag fick han välja, typ i alla fall;) Hallen blev hans jobb och han gjorde det. Två gånger för den första blev inte godkänd 😎

Jordan grejade i vardagsrummet och det blev så fint. Jag bytte äntligen julgardinerna mot vårlika och så småningom packade jag väskan för tunga lyft.

Idag var inte dagen när jag fick upp de där förbannade 100kilona😅men med tanke på veckans tuffa träning är jag inte förvånad. Tvärtom var jag förvånad över att jag ens orkade få upp nittio. Och femtio i knäböj. Jag suger på böj, men med tanke på att jag har 1,5 ben Istf två är det ändå rätt ok:)

Vår ledare bara skakade på huvudet när jag kom in, och konstaterade ”Inte?” Och jag svarade ”Inte”😎

Ibland behövs inte så många ord:)

När jag kom hem hade barnet busat, första april kräver ju lite sånt. Min kaffemjölk var inlåst:)

De var så pepp på att jag skulle öppna så fast jag inte hade tid med kaffe så fick jag öppna.

Tusen varv tejp senare så såg jag att de tejpat för öppningen lite extra 😂

Men vattnet som rann ut gjorde mig lite misstänksam, och visst var det så, de hade tömt ut mjölken. De pekade på kylen och sa: ”Leta!”

Jamen lycka till!

Jag förstår om ingen tror mig men jag städar den här kylen varje vecka…

Till sist hittade jag något som inte hörde hemma där.

Blå kaffemjölk i en gräddskakare🙈

De får ett Mvg för både påhitt och utförande:)

Jag skuttade (nåja, träningsvärk from hell, så mer stapplade) ner och duschade och sen kom mamma och syrran och hämtade mig. Vi skulle till kyrkogården och sätta blommor på graven hos mormor och morfar och morfars föräldrar, och tända ett ljus för pappa. Han är begravd nu, nånstans i minneslunden. När jag skriver det känns det som jag ljuger, men så småningom sjunker det kanske in.

Hans namn är uppsatt i minneslunden, och det var fint❤️ Vi satte vårt ljus framför och bestämde att det är hans plats. Noga i rak linje mot hans plakett med namnet.

I höst kommer vi ha en minnesstund tillsammans med nära och kära, och innan dess ska barnen och vi samlas där, tända ljus och sen fika ihop eller nåt. Vi har väntat på vaccin och att tjälen försvunnit så urnan gått att gräva ner.

Vi har ljus tänt för honom varje kväll här hemma och varje natt när jag blåser ut det säger jag godnatt. Det är obegripligt.

Fan också.

Ja, sen efter att vi fixat där åkte vi hem med mamma och sen till Citygross för att handla .

De livar alltid upp med sina skyltar, man kan alltid hitta ett par stycken som är lite aviga:)

Det fanns gröna druvor i ask, röda druvor i ask, och så fanns det röda vinds ruvor i ask😂

Vet inte om vad en Ruva är, men tydligen finns de i olika färger och växer på vinden, eller i vind, med- eller motvind är oklart;)

.

Jo just det ja. Corrinda ringde mig, sprudlande glad och berättade att hon blivit uppringd av produktionsbolaget för Paradise Hotel, de ville ha med henne i nästa säsong. Först fattade jag inte vad hon sa, började fundera på alla länkar med sommarjobb på High Chaparral som jag skickat till henne, men så sjönk det in.

Paradise Hotel? Du fucking skämtar?? Och vaddå? DE ringde…? Som att Corrinda skulle söka det.. när hon vet att jag gör henne arvslös och… men vänta nu??

”Alltså, det är första april idag! Det där går jag inte på!!” Lättnaden var enorm när hon började garva.

”Fan, var det så genomskinligt!!”

Ja, det var det:)

Såhär är det, och jag står för det fullt ut- Paradise Hotel är ett totalt förkastligt program. Att stänga in folk, supa dem fulla, uppmuntra till att ligga runt med alla, och locka med en hyfsat stor summa pengar till den som ligger mest och spelar spelet som går ut på att vara så jävlig som möjligt..?

Vafan? Att sen tjejerna gapar och skriker om att det är deras kroppar och de ”tar tillbaka makten” över dem.. alltså nej. Ligg med vem du vill, men bete dig inte som ett as i tv. Vad ger det för signaler att uppmuntra folk, som inte verkar så smarta att döma av de kunskapstest de gör ibland, till att vara så taskig som möjligt mot andra, svika, spela spel, gå bakom ryggen, manipulera och använda sina kroppar för att komma dit de vill…?

För det är ju inte direkt de fulaste, spinkigaste, plattbystade, tystlåtna som får vara med där. Gäller oavsett kön.

Jag tycker det är ett vidrigt program. Varsågoda att tycka annorlunda men här vill jag helst ha medhåll 😂🙈

Barnen vet det här och jag vet att de vet att jag inte skulle jubla över att de skulle vara med. Jag skulle tvärtom dra i varenda tråd jag kunde för att förhindra det. Kalla mig tråkig men jag kallar det för att ha moral.

Vill man ha sina femton minuters fame i tv finns det andra program:)

.

Och nu säger jag godnatt. Ska krypa ner i den nybäddade sängen, det är kallt där inne för fönstret står på vid gavel, det lilla vädringsfönstret vill säga, och läsa lite.

I morgon är det långfredag och jag ska iväg på uppdrag av påskharen och sen skriva essä!

Inte träna, men äta tacos:)

Ha en härlig långfredag🐣🐣

Natti natti 😘

Kommentarer

 1. K

  Hon kanske vill vara med i PH och vet att det skulle irritera dig
  Men hursomhelst är det ett riktigt lågvattenmärke på TV och jag har svårt att förstå att det ens har publik.
  IQ nivån är nog så låg i det programmet att jag skulle tro det känns på lukten.
  Men tyvärr är nog många ungdomar så, eller önskar de kunde vara så.
  15 minuter i rampljuset med ligga och sprit.
  Nej, såna program och typ ex on the beach osv är rena rama skiten

 2. Jenny

  När jag var medlem på en dejtingsida så skrev jag
  ”känner du att du skulle platsa i Paradise Hotel så är du inget för mig”. 😂
  Spyr bara jag ser reklamen.

 3. Marie

  Håller med om paradiset hotel. Nu har jag inga barn men hade jag haft och de sökt till programmet så hade jag gjort allt i min makt för stoppa dom.

   1. familjenannorlunda

    Jimpa är en vän, som jag, vi alla, tycker mycket om. Som typ en bror:)
    Brorsan vi aldrig hade liksom 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing