Okategoriserade

Kvällsbestyr:)

Innehåller reklam och annonslänk för SwissClinic

.

En stilla undran så här en måndagskväll. Kan man få ont överallt av att sitta still i fyra dagar? 🙂

Haha, för jag har fan ondare i kroppen nu än vad jag brukar ha av att träna fem tuffa pass på raken, och känner mig som en urvriden trasa;)

Jag har suttit i fåtöljen hela fredag, lördag, söndag och idag. Givetvis har jag rest mig mellan varven, men mer än så är det inte. Vädret hjälpte till, för hade det varit sol hade jag aldrig kunnat uppbringa den karaktären, då hade jag velat vara ute. Så tack vädergudarna, nu är min deadline klar, nu kan solen få komma tillbaka.

I morgon blir det träning! Behöver skaka loss alla musklerna. Det ser jag fram emot nästan onödigt mycket.

För att fira dealdinerna sågick jag och duschade, satte en hårmask i just – håret, smorde in mig med nån glowig olja på kroppen och rullade runt med igelkotten i ansiktet och smorde in serumet, båda från SwissClinicswissclinic

Eller igelkott är att förminska det, det heter microneedling och jag har gjort det ett tag nu.

Med handen på hjärtat så ser jag fina resultat, främst på mina acneärr.

Ni får 20% rabatt på deras sortiment med min kod Carola20 och jag kan verkligen rekommendera deras produkter:)

Jag har ögonkrämen, den är guld, olika serum, microneedlingverktyget som jag länge tvekade på, fattar inte varför:) och lite olika masker. Nåt mer…? Hm kommer inte på nu. Men när jag hittar något jag gillar och som funkar, så kör jag på det:)

Jag körde en handscrubb på händerna som var torra som fnöske och sen smorde jag in dem med, så nu jäklar är jag väldoftande:D

NI som har svårt för dofter får vara glada att ni inte är här just nu:)

Snart ska jag skölja ur håret, men tänkte kolla på SWAT först.

Jag har en fråga, och det är om någon av er läst serien om Orphan X?

Jag fick tips från min lärare att hon fick den i tankarna när hon läste min text, så nu har jag påbörjat den. Jag hann läsa typ tio sidor innan jag blev avbruten av matlagningen, så då bytte jag till uppläst bok:) Jag vill ju ha en av varje så jag kan läsa hela tiden. Den här ska jag läsa som vanligt.

Jag har läst ut alla Jack Reacher så jag är lite i chock, det känns tomt, som om en kär vän försvunnit ur mitt liv:) Han fattas mig. Joona Linna med. Sjukt jobbigt att leta reda på en ny serie att läsa, men det finns ju massor att välja på, och det är ju det som är problemet;)

Jag har sparat era tips, och även följt några av dem, ni får gärna fortsätta tipsa. Inget kärleksdravel bara;)

.

Nä, nu börjar SWAT, eller jag måste hämta en flaska vatten först, men vi hörs i morgon!

Jag har en del saker att avhandla med er:D

Inget jobbigt eller farligt oroa er inte! Det värsta som finns är ju när någon säger ”Jag behöver prata med dig …” Då tror man ju att man gjort nåt dumt. Ibland har man ju det, men i mitt fall sällan. En annan obehaglig variant är ju att något hänt, och inte något kul då. Så, förlåt!

Jag vill bara berätta lite oviktiga saker för er:D

Vi hörs snart ♥

 

 

Kommentarer

 1. Hanna

  Jag har läst boken ovan och fick lite Jason Bourne-vibbar fast mycket sämre. Kan varmt rekommendera allt av David Baldacci (särskilt böckerna om Will Robie, han påminner en del om Reacher – tystlåten, stark och smart).

 2. Johanna

  Hej
  Läser dina barn mycket, i så fall ge oss tips!
  Mina döttrar 9,11 år läser jämt och de väljer böcker framför plattor. De plöjer böcker och att bibblan stängde blev en mindre katastrof. Tack och lov för skolbiblioteket!
  Så gärna tips gällande böcker från 12-årsåldern!

 3. Jessica

  Tipsar om Tage Åströms böcker (till stor del baserade på självupplevda saker): ”SSI – Den aningslöse” samt ”Kodnamn Mormor”. Han har endast skrivit dessa två men hoppas på fler.

 4. Sofia

  Här är några tips på de böcker med huvudpersoner som fattats mig när jag läst klart. Dag Öhrlunds böcker om Ewert Truut är bra om man har lite sjuk humor, Jussi Adler-Olsen är i samma kategori. Mons Kallentofts serie om Malin Fors, Arne Dahls A-gruppen och sen läste jag nyss Anna Tells böcker om Amanda Lund, de är tyvärr bara tre än så länge men de var riktigt bra. Om man vill skratta högt så finns Adam Kays Det här kommer göra ont, en dagbok från hans liv som läkare i England.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing