Okategoriserade

Gardiner uppe!!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har satt upp dem!! Min vårvariant av julgardinen:) Här i vardagsrummet men det sitter en likadan i sovrummet.

Jag vet att ni var många som var väldigt anti mot gardiner, vilket jag blev lite förvånad över 🙈 Jag har tyckt att jag varit ganska ensam om att inte tycka att det är så himla viktigt.

Men jag har alltid haft gardiner i fönster som ”behöver”gardiner. Alla fönster funkar inte utan tycker jag. Om det exempelvis som på bilden ovan är persiennbeslag och jox så tycker jag det krävs tyg av något slag. I mitt kök däremot där fönstren är stora och icke öppningsbara har jag inga gardinstänger ens:)

Nu finns inte hissgardinen i lager, i just det mönstret då, men de här finns. Lika fina de!

Sådana här hade jag alltid när vi bodde i lägenhet och jag gillade de mycket. Nu har jag inga sådana fönster. Eller iofs kan man väl ha de i vilka som helst men det finns ingen anledning. De skyddar ju lite mot insyn och det behöver jag inte.

Jag måste också slå ytterligare ett slag för den här makalösa bh-toppen!!

Jag älskar den och när jag måste tvätta den så gör jag det på kvällen så den torkar till morgonen:) Jag vill helst inte ha något annat på mig😂 Helt osynlig under kläderna, sitter där den ska och är lätt vadderad 👌🏼

Glöm heller inte bort att det är 20% på badkläder!!! Bland annat 🙂

Cellbes hittar ni här ⬅️

Kommentarer

  1. Lena

    Gillar inte gardiner, har vita rullgardiner i hela huset. I sovrummet mörkläggning, blir härligt mörkt när man skall sova. Har alla nerdragna en lagom bit på fönstret, helt perfekt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing