Okategoriserade

Pust!

Jag har precis lämnat in mina kommentarer till mina kursare, flera dagar i förväg!! 😉 Jag ska ju i väg i helgen och vet att jag inte kommer orka tänka sen, så lika bra att fixa.

Sen ska den texten redigeras och skickas in i sin slutgiltiga version, och sen är det kurslitteratur som ska läsas och refereras. Dels på engelska… Jag är usel på att läsa på engelska, så det går inte så bra;)

Men för nu tänker jag ta helg!

Jag har en del utkast till nästa vecka, men de kommer få vänta, jag vill inte slarva över dem! Jag vet i stora drag vad jag ska skriva, men det tar väldigt mycket tid att formulera sig snyggt och korrekt:)

.

Snart är det dags att laga tacos. Every friday:)

Min dag började med sovmorgon faktiskt, för jag satt uppe och jobbade till tre i natt. Jag har ju en annorlunda dygnsrytm, men grejen är ju att om jag tillåter mig att följa den så mår jag bättre och presterar bättre. Så, då gör jag det.

Sen var det dags för ett träningspass med en annan ledare än vanligt, och då blir det också ett litet annorlunda upplägg, så det var jobbigt.

Jag har ju ont i axeln, så jag försöker just nu undvika att lyfta tungt över huvudet, eller helst inget alls över huvudet. Men att sätta axeln i total vila hjälper inget, det blir den bara stel av, så därför försöker jag anpassa övningarna efter mina förutsättningar. De smala armhävningarna på boll funkar inte alls, det gör sjukt ont, men riktigt breda på golvet funkar ok.

Det går nog över så småningom, det gjorde det förra gången:)

Sen åkte vi därifrån och bytte däck på syrrans bil som vi ska köra med imorgon. Hon har sådana där dubbfria rackare, som man får köra på fortfarande, men nu är sommarsulorna på.

Vi tänker att vi åker till södern nu ju, och packar helt klart ner badkläder, så får vi se om det blir något dopp. Det är ju ändå havet, och vi har ju inte havet inom ett stenkast hemmavid, så man får passa på kanske:)

Beroende på vädergudarna då, går det isbjörnar på gatorna så skiter vi i det.

Tack för era tips på saker att göra, vi får se vad vi hinner med:)

.

Jag måste tydligen hjälpa till nu… ? Märkligt, det är inte min dag i köket, tacos fixas av barnen;) men jag får väl se vad de vill i alla fall:)

Jag återkommer snart!!

 

Kommentarer

 1. Annica

  Hej❤ såg precis att restaurangen på båtarna över till Helsingör har öppnat. Då kan ni ju tura (åka båt fram o tillbaka o dricka öl o äta röd korv)

 2. Ekot

  Ha en fin helg! Jag har badat hela vintern på västkusten och nu är det ok även för en ovan, men Hallands långgrunda stränder är en utmaning, försök hitta en stege, lördag blir bäst.

 3. Jenny

  Vad mysigt ändå med en roadtrip med syrran! Det skulle jag också gärna göra med min, syrror är bäst!
  Tack för bästa bloggen! Blir alltid lika glad när du skrivit något. Kram och kör försiktigt

 4. Malin

  Helt rätt tänkt ang axeln (tror jag) 😊 jag har också en axel som ibland talar om att den finns. Och vissa övningar funkar fint och vissa inte alls. Det har inte med belastningen och vikten att göra utan med vinkeln i mitt fall. Så jag får prova vad som funkar, anpassa och träna mig runt det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing