Okategoriserade

Nattsnack :)

Det börjar bli sovdags men då är ju jag piggelin:)

Idag var det en dag då det faktiskt hände lite saker utöver det vanliga:) Började med att inse att min bil var borta 🙈Ett missförstånd och bilen var i trygghet men jag hade inga hjul😂Tur att Patricia har en bil jag kunde låna, för jag hade en brunchdate med Mirka:)

Det var tusen år sen vi sågs, det är verkligen inte lätt att få ihop det! Vi anser båda att sushi inte kan ätas för ofta, så vi diskuterar inte ens utan styr stegen raka vägen dit:)

Massa snack senare så skildes vi åt. Jag gick tillbaka in för att kolla på det armband jag bestämt mig för att köpa till mig själv:)

Och utan att kolla för mycket på något annat i butiken så talade jag om vad jag bestämt mig för wfter timmar av scrollande på Pandoras hemsida.

Armbandets lås är ett familjeträd, säkerhetskedjan har en Musse Pigg och berlocken är Musse&Mimmi❤️

Nu är det bara att samla på:) Sist jag köpte ett smycke var ju då när Jesus gick i kortbrallor;)

Jag gick ut, bara för att komma på att jag kanske kunde gå in på Kicks😂 så gjorde en helomvändning i dörren och gick dit och köpte en foundation. Eller det kanske inte heter så? Men en sån här :

Köpte den i Usa, och vi var väl där 2017 om jag inte minns fel, så jag kände att det var okey att betala de 470kr den kostade 😳 Utslaget på fyra fem år blir det ändå billigt:) Nej, jag använder inte makeup så ofta 🙂

Och jag vill INTE veta var man hittar den billigare🤦‍♀️håll det för er själva 🙂

Sen hem!! Ösregn och blåste rätt bra. Mellan dörren och bilen hann man bli rätt så superblöt.

Jag installerade mig i min fåtölj med datorn i knät, paddan på fönsterbrädan och kursböcker uppslagna runt om, och satt där och skrev massa diskussionsinlägg. Inte det roligaste men inte heller det tråkigaste. Tar tid bara:)

Idag var det sen träning, inte förrän klockan åtta. Jag frös ända in i märgen så att få blodet att cirkulera var riktigt härligt.

Kolla här:

Etthundra gjorda pass:) Det är ju ändå ganska okey, men kunde såklart vara ännu bättre 🤗det får bli nästa år;)

Nej men så här är det. Man kan visst träna 365 dagar om året, det går alldeles utmärkt. Men man kan inte köra på i full fart 365 dagar utan passen bör varieras. Vilodagarna är viktiga. Jag har valt att inte träna alls på helgerna nu, och det funkar för mig. Sen kör jag mellan 4-5 pass i veckan, men alla är inte samma. En optimal blandning är när en vecka innehåller tunga lyft – då vi fokuserar på 1-2 övningar med jättetunga vikter, HIT som är högintensivt, cirkelfys som är hela kroppen både styrka och smidighet, och så lite tabata och många repetetioner.

Jag älskar ju passen, för gemenskapen och att vi på allvar har så sjukt kul, men ska se om det inte går att få in mer ren styrketräning för det är också väldigt kul.

I alla fall, 100 pass, grattis till mig som tar hand om mig och ger mig själv de bästa förutsättningarna för att må bra. Och leva till jag blir 125 år, kvalitativt 😎

Sellman kom in för en stund sen, genomblöt. Kall och frusen och genast gick han och lade sig i mitt knä. Jag fick en handduk av Trixie och gnuggade honom torr och nu ligger han och värmer sig 🙂

Värmer mig med, så detta är en winwin av bästa slag 😍

Nu ska jag ändå lifta bort honom och gå och sova. Vi hörs i morgon 🤗 Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing